Sander uheldige i serieåpningen

Sander tapte serieåpningen mot spillets gang.

Annonse:

Sander serieåpnet hjemme mot Moelven torsdag kveld. Begge lag åpnet forsiktig, med noen halvsjanser til hver. Hjemmelaget festet omsider grepet om kampen, og skapte flere farligheter anført av Morten Saugnes og Joakim Fjeld. Innlegg fra venstre mot tanksenter Fjeld var oppskriften, men det ble bare nesten.

Midtveis i omgangen utnytter Moelven en forsvarsfeil og kommer alene gjennom. Magnus Sæther feller som siste mann og Moelven får straffe. Den settes sikkert i mål, og bortelaget har tatt ledelsen ut av intet. Sander detter litt etter målet, og Moelven er mer med i kampen. Etter halvtimen får gjestene frispark i farlig posisjon. Ballen slås inn og ender til slutt opp i nettet etter en pen volley fra 12-13 meter. Resultatet står seg til pause, mot spillets gang.

Etter pause er det to helt forskjellige lag som kommer ut av garderoben. Moelven kommer i bølge etter bølge, men Sander holder unna det første kvarteret.

Kampbildet snur så nok en gang, og odølingene begynner å produsere sjanser igjen. Anført av lynhurtige John Andreas Halvorsen som kom inn før pause, skaper de flere store sjanser, inkludert et mål som blir annullert for offside. Etter 70 minutter sitter ballen til slutt i mål. Halvorsen spilles fri av Fjeld og er sikker alene med keeper.

Sander etablerer en sluttspurt og Halvorsen er nære utligning flere ganger. Nærmest er Fredrik Olsson med et innlegg som treffer tverrliggeren. Kampen ender til slutt 1-2, og Sander føler nok at de hadde fortjent mer. De er gode i perioder av kampen, og det er mye positivt og ta med seg tross tap.

Sander - Moelven 1-2 (0-2)