Sander vant på hjemmebane

Sander trakk det lengste strået og beholdt alle poengene hjemme mot Engerdal på Sandermoen. Kampen endte 4-3.

Etter en sjanse til hver av lagene innledningsvis, var det Sander som tok ledelsen 1-0. Halvorsen ble spilt gjennom, avsluttet rett på keeper og Fremming kunne enkelt sette inn returen i mål til 1-0.

Gjestene utlignet få minutter senere etter et langt oppspill som ble lagt igjen og avsluttet i mål.

Fjeld og Sander økte imidlertid til 2-1 og 3-1 utover i førsteomgangen. Men Engerdal maktet å utligne resultatet til 3-3 med to kjappe scoringer før pause.

Etter hvilen gikk Sander igjen opp i ledelsen. Mål av Fjeld igjen - sitt tredje for dagen. Det ble ikke flere scoringer og Sander tok årets første seier.

Sander - Engerdal 4-3 (3-3)
Sandermoen, 100 tilskuere

Sander (4-3-3): Trond Simen Nesset - Martin Tovseth, Jonas Skulstad, Marius Ellingsen, Fredrik Olsson - Ingar Sårheim, Vegard Amundsen, Lars Erik Fremming - John Andreas Halvorsen, Joakim Fjeld, Morten Saugnes