Sterk borteseier

Endelig kom årets første trepoenger for FUVO.

FUVO dro denne helgen på en ordentlig langtur for å møte topplaget Mjølner på Narvik kunstgress. Til tross for flere gode prestasjoner i det siste sto det hardtsatsende laget fortsatt uten seier. Ørjan Heiberg stilte tilnærmet likt mannskap som i forrige kamp, og det er tydelig at de fortsatt har trua på det de har drevet med i sesonginnledningen.

Ingen av lagene før hull på byllen før pause og det står 0-0 halvveis. Etter pause tar FUVO ledelsen nesten med en gang, ved formspilleren Sivert Dæhlie. Mjølner kommer tilbake og utligner på straffe etter 68 minutter, men FUVO er ikke fornøyd med ett poeng. Like etter er den tidligere KIL-junioren og innbytter Tobias Solem Karlsen frempå og sender gjesten opp i ledelsen på ny. FUVO klarer å holde denne helt inn og sikrer dermed en knallsterk seier og årets første trepoenger.

- En meget godt gjennomført kamp av gutta. Enorm innstilling og innsats i 90 minutter. Vinner fortjent borte mot 2. plassen, og tar en meget deilig seier. Nyte, se fremover og bygge videre på prestasjonen, sier trener Ørjan Heiberg.

Mjølner - FUVO 1-2 (0-0)