Sterk Eidskog-seier

Eidskog slo tilbake fra det pinlige tapet i første serierunde med tre poeng og seier borte mot Fart fredag kveld.

Annonse:

Eidskog går ut i et høyt press og får betalt allerede etter fire minutter da Didrik Brenna drar seg fint gjennom og spiller fri Morten Sæter som rolig setter inn 0-1.

Fart har en tydelig plan om å slå mye langt, men Sondre Muri og Daniel Mathisen nøytraliserer dette på en god måte. Fart har en stor mulighet som Tobias Isaksen slår i tverliggeren etter at skuddet endrer retning i Muri. Simen Kalheim og Sæter er begge i løpet av omgangen alene med keeper, men makter ikke å sette ballen i mål.

Etter en god start og en tidlig scoring går Eidskog til pause med en fortjent 1-0-ledelse.

Eidskog fikk minst en like god start på andreomgangen. Sæter drar seg fint inn fra høyre og i steget setter han ballen ned i nærmeste hjørne fra skrått hold. 0-2.

Sæter var ikke ferdig for dagen. Senere i omgangen slår Robert Vestli en bakromsball som Sæter tar ned. Alene med keeper velger unge Sæther å dra av keeper og trille inn sin tredje scoring for dagen. Fart skulle få en redusering etter ett skudd fra tjue meter som går inn.

Fart blir helt på tampen redusert til ti mann, uten at Eidskog klarer å utnytte dette mer. Kampen ebber ut i en 3-1-seier for Eidskog og tre meget viktige poeng for gutta fra grensa.

Fart - Eidskog 1-3 (0-1)