Sterkt bortepoeng av Sander

Med litt flaks kunne Sander ha tatt med seg alle poengene hjem, men det endte med poengdeling borte mot HamKams andrelag.

Annonse:

Sander kommer ut i et veldig høyt press i starten av kampen og vinner endel baller høyt i banen og sjokkerer nok det unge HamKam 2-laget litt i starten.
Så avtar presset litt og Sander slår en stygg feilpasning rett foran egen 16-meter som fører til et skudd alene med keeper som Magnus Sæther redder mesterlig.

Kun et par minutter senere er det en konsentrasjonssvikt i de bakre rekker hos Sander da en ball blir slått langt og spissen kommer alene med keeper Sæther. Spissen lobber elegant over en utrusende keeper og det står 1-0 til hjemmelaget.

HamKam 2 fortsetter å ha ball, mens Sander fortsetter å stå høyt. Hjemmelaget kommer til flere gode muligheter, men klarer ikke å omsette disse i scoringer. Da vi runder halvtimen spilt får John Andreas Halvorsen kranglet med seg ballen inne i feltet til hjemmelaget hvor han blir tatt og dommeren peker på straffemerket. Straffen ekspederer Fredrik Olsson høyt i målet og det står 1-1.

Bare minutter senere blir en ball sendt i bakrom og der dukker Marius Ellingsen opp som havner alene med keeper. Det så muligens ut som en liten offside, men assistentdommeren holdt flagget nede og med det så kunne Ellingsen sklitakle ballen inn i mål og sende Sander opp i ledelsen 2-1.

Etter pausen ligger Sander litt lavere enn i første omgang og HamKam styrer veldig uten å komme til noen store sjanser, men etter 57 minutter får en HamKam-spiller ballen på rundt 20 meter og smeller til. Ballen går i en pen bue og opp i vinkelen bak Sæther i Sander-målet. 2-2.

Sander forsvarte seg så godt de kunne, hjemmelaget skaper noen sjanser, men ikke av den store sorten. Sander får også muligheten til å gå på noen kontringer, men ser ut til å slite med presisjonen og er nok også litt slitne.

Kampen ender i poengdeling, noe som Sander trener Knut Nordnes sa seg fornøyd med:

- Ja, vi er fornøyde med ett poeng her, med litt flaks så kunne vi fort ha fått med oss alle poengene, Alt i alt et godt resultat for oss mot et av avdelingens beste lag, sa treneren.

HamKam 2 - Sander 2-2 (1-2)
Briskeby stadion

Sander (4-3-3): Magnus Sæther - Runar Nordheim, Jonas Skulstad, Ingar Sårheim, Fredrik Olsson (Sigurd Fonstad fra 72) - Tommy Nordheim, Vegard Amundsen, Lars Erik Fremming - John Andreas Halvorsen, Trond Simen Nesset (Marius Ellingsen fra 25), Morten Saugnes