Sterkt og viktig FUVO-poeng

Målløst og poengdeling mot LSK 2.

Med seire til både TIL 2 og Skjervøy, FUVOs tabellnaboer, befant Ørjan Heibergs gutter seg tre poeng bak trygg plass før mandagens oppgjør på Funnefossgresset. I forrige runde tok laget tre livsviktige poeng mot nettopp Skjervøy, men FUVO er avhengig av flere poeng for å beholde sin plass i 3.divisjon.

LSK 2 kom til oppgjøret med en sterk tropp, blant annet med Marius Amundsen, Erik Brenden og Fredrik Krogstad som alle har bra med kamper i Eliteserien.

Eliteserieerfaring eller ikke, til det flotte Funnefossgresset er det aldri lett å ta turen. Og selv om LSK 2 kanskje åpner best er det to jevngode lag som begge kommer seg til gode muligheter. Etter ca. 10 minutt får Brenna en god mulighet alene igjennom mot keeper, men blir forstyrret og bommer stygt. Begge lag har gode muligheter til scoring utover omgangen, men omgangen ender målløst.

Andre omgang blir heller ikke noe fyrverkeri. Duellene er til tider svært tøffe, men LSK 2 har tydelig gjort grep for å vende oppgjøret i sin favør. Utover omgangen ser LSK 2 sterkere ut, og kun en god Petter Rønningen i FUVO-målet hindrer baklengs. Noe mål blir det med andre ord altså ikke, og oppgjøret ender 0-0.

Det betyr poengdeling, og ett poeng til FUVO som kan vise seg å bli svært viktig. I neste kamp venter Alta 2.

FUVO – LSK 2 0-0 (0-0)
Funnefoss gress

FUVO (4-3-3): Hans Petter Rønningen - Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Otto-Alexander Dahl, Kristian Edøy Hanssen (Fredrik Krogsæter) - Daniar Mohamed (Julian Risvik Paulsen), Petter Linstad, Preben Finstad - Oliver Nøvik, Kim Brenna, Armin Sistek