Stortap for Eidskog

Bortetur endte med stortap.

Lørdag tok Eidskog den lange turen til Engerdal, og Heggeriset stadion.
Også i Engerdal var værgudene i godt humør, og på en flott gressbane var forholdende lagt til rette for en fin fotballopplevelse.

En fin fotballopplevelse ble det nok dessverre ikke for Eidskog. For allerede etter ett minutt måtte Eidskog ty til ulovlige midler for å hindre en rødkledd Engerdal-spiller som var på god vei gjennom mot
Tvedt Iversen i Eidskogburet. Det endte med et straffespark til hjemmelaget, og 1-0 før publikum hadde rukket å finne setene sine.

I perioden etter målet er Eidskog godt med, og er også fremme på et par farligheter som raskt kunne endt med scoring.
Engerdal har flere duellsterke spillere, og når en av de får sveve høyest etter 19 minutt kan de rødkledde Engerdølene juble for 2-0.

Det samme skjer etter 33 spilte minutt - en Engerdalspiller svever over det som er av Eidskogspillere og kan enkelt sette inn 3-0. Eidskog er nærme redusering raskt etter scoringen, men pauseresultatet blir 3-0.

I andre omgang er Eidskog tidvis mer med, og styrer mye av oppgjøret i varmen på Heggeriset stadion.

Bittert var det nok da Engerdal putter både sitt fjerde og femte mål i løpet av få minutter, og da hjelper det lite at Håkon Bryni Reitan fikk pynte noe på resultatet etter et flott langskudd.
Engerdal vinner 5-1 over Eidskog, som dermed tar ferie på nedrykksplass.

Engerdal - Eidskog 5-1 (3-0)