Tapsrekken fortsetter for Flisa

Tapsrekken fortsetter for Flisa. Lørdag ble Frigg for sterke.

I lørdagens kamp var det Frigg som kom best i gang. I det 14. minutt fikk Frigg muligheten alene foran Anders Flismyren Helland i Flisamålet, og sendte bortelaget opp i 1-0.

Etter målet var det fremdeles Frigg som styrte det meste ute på Solørradion Arena, men når Flisas Strahinja Latkovic fikk muligheten etter 28 minutt våknet Flisa. Skuddet fra Latkovic ble reddet – men på returen dukket René Eriksen opp og lagene var like langt.

Nå var Flisa med i oppgjøret igjen, og styrte mye av spillet ute på kunstgresset. Få minutt før pause fyrte Simen Stølen av, og kun en dyktig Frigg-keeper sørget for fortsatt 1-1. Resultatet holdt seg holdt seg riktignok ikke til pause, for Frigg kunne nok en gang gå opp i ledelsen etter et pent frisparkmål fra ca. 20 meter. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-2. Allikevel en positiv omgang fra Flisa, som fikk sin første scoring på over 400 spilleminutt.

2.omgang ble riktignok heller et mørkere kapittel, og Flisa opptrådte i stor grad som det laget som slapp inn hele 19 mål på tre kamper før ferien. Fire minutt ut i 2.omgang økte Frigg ledelsen til 3-1. Nok engang etter slapt spill i Flisas rekker. Ved 58 spilte minutt økte de ledelsen igjen, 4-1. Denne gang etter et hjørnespark.

Ett lite lysglimt for hjemmelaget ble det riktignok, for når Simen Stølen ble felt på vei mot Friggs mål kunne samme mann redusere til 2-4 på det påfølgende straffesparket.

Veien opp til poeng ble allikevel for lang, og alt håp var uansett ute når Frigg økte både en og to ganger i sluttminuttene. Kampen endte derfor med nok et stygt tap for fremdeles nedrykksplasserte Flisa.
Førstkommende helg blir det en ny Oslotur for Flisa, motstander er Lokomotiv Oslo.

Flisa – Frigg 2-6 (1-2)
Solørradion Arena

Flisa (4-3-3): Anders Flismyren Helland, Einar Rusten Thoresen, - Ole Kristian Myhre - Ole-Gunnar Kjos - Kristian Skolegården, René Eriksen - Simen Nordnes, Strahinja Latkovic (Jonas Aurland 63.) - Simen Stølen - Noah Veiby (Eirik Andreas Øwre 82.), Mergim Thaqi (69.)