Tre poeng for FUVO

Nok en seier til Ørjan Heibergs gutter.

Etter en noe svak vårsesong så har endelig FUVO fått fart på maskineriet. Lørdag var det duket for lokaloppgjør mot Skjetten i strålende solskinn, og det varhjemmelaget som åpnet best. Allerede etter 8 minutt fikk Tobias Karlsen æren av å sette inn kampens første, etter et godt innlegg fra Christoffer Nilsen.

Varmen preget nok oppgjøret noe, og spesielt bortelaget slet med å få spillet til å sitte. Fem minutter før pause sover Skjetten, og en umarkert Sivert Dæhlie kan enkelt heade inn nok et mål for FUVO. 2-0 på Funnefoss, et resultat som holdt seg til sidebyttet.

Etter pausen var det et motivert bortelag som tok initiativet. Og en forsvarstabbe i FUVOs bakre rekker sørget for en enkel redusering.
Etter scoringen var det bortelaget som styrte det meste, og FUVO var heldige som kun slapp med skrekken.
En frisk Ole Christian Moltzau skapte nok av problemer for sine tidligere lagkamerater, men både flaks og dyktighet sørget for at FUVO beholdt ledelsen. Og når Preben Finstad kunne plusse på til 3-1 med et kvarter igjen på klokka virket det tungt for Skjetten.

Allikevel ble det spenning når nevnte Moltzau kunne redusere til 3-2 fire minutt før slutt, og etter denne scoringen ble det et virkelig jag på Funnefoss-gresset.
Skjetten hadde nok av muligheter til å utligne, men FUVO ga alt i sluttminuttene, og oppgjøret endte til slutt 3-2 - og nok en trepoenger til Ørjan Heibergs gutter.

FUVO - Skjetten 3-2 (2-0)
Funnefoss gress

Mål: 1-0 Tobias Karlsen, 2-0 Sivert Dæhlie, 2-1 Andreas Eriksen, 3-1 Preben Finstad, 3-2 Ole C Moltzau

FUVO (4-4-2): Alexander Thire - Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Otto-Alexander Dahl (Oskar Wang), Sindre Bentsen (Marius Nordby) - Martin Skolbekken, Preben Finstad, Mats Diego Skårdal, Tobias Karlsen (Julian Risvik Paulsen) - Kim Brenna, Sivert Dæhlie