Tung lørdag for Eidskog

Eidskog gikk på et nytt stortap i 4. divisjon lørdag.

Ottestad var det førende laget innledningsvis, men Eidskog var farlig nære scoring på en kontring etter seks minutter. Morten Sæter avsluttet fra seksten meter, via en forsvarer og like over.

Minutter senere tok Ottestad ledelsen 1-0 etter at spissen ble spilt igjennom bak forsvaret til Eidskog. Hjemmelaget doblet ledelsen etter tjue minutter.

Etter en halvtime stod det 3-0 til Ottestad. Eidskog prøvde å stå høyere, men skapte ingen målsjanser selv om de i større grad stresset hjemmelaget til å gjøre feil.

Ottestad la på til 4-0 og 5-0 før pause.

Etter hvilen satt hjemmelaget inn 6-0. Kampen ble deretter forholdsvis rolig i flere minutter. Dog før Ottestad skrudde på igjen og scoret tre nye mål. Det stoppet på 9-0 til Ottestad over Eidskog, og dermed en meget tung tur hjem.

Neste kamp for Eidskog blir et lokaloppgjør hjemme på Magnor mot KIL 2!

Ottestad - Eidskog 9-0 (5-0)
HIAS

Eidskog (4-3-3): Andreas Tvedt Iversen - Sondre Muri, Gisle Engebråten, Bjørn Toni Bakken, Daniel Hagen Mathisen - Tobias Moen, Fredrik Langfoss, Ulrik Nygård - Theodor Smerkerud, Morten Sæter, Marius Reitan