Uavgjort glapp på slutten for FUVO

Vanskelig borteoppgjør endte med tap.

FUVO sto ovenfor en vanskelig oppgave borte mot et godt LSK 2-lag. Lillestrøm sine rekrutter stilte med flere spillere fra A-laget, blant annet Erik Brenden, Tomas Malec og Michal Skoda.

Bortelaget fikk en pangstart på kampen da Sivert Dæhlie scorte allerede før minuttet var spilt. FUVO klarte å ri på ledelsen en god stund, men etter 19 minutter utlignet Eliteserie-spissen Michal Skoda. Mange trodde nok at LSK 2 ville fortsette å kjøre på etter scoringen, men det ble ikke flere mål før pause. Etter pause var det hjemmelaget som fikk en kjempestart da Erik Brenden satte inn 2-1 tidlig i omgangen. FUVO slo dog raskt tilbake ved Kim Brenna, som har begynt å finne scoringsformen etter en nølende start. Det gikk lenge mot et sterkt bortepoeng, men det raknet litt det siste kvarteret og det endte til slutt med 5-2-tap.

LSK 2 – FUVO 5–2 (1–1)
LSK-hallen

Mål: 0–1 Sivert Dæhlie (1), 1–1 Michal Skoda (19), 2–1 Erik Brenden (49), 2–2 Kim Brenna (55), 3–2 Bajram Ajeti (77), 4–2 Brenden (90), 5–2 Brenden (90)

FU/VO (4-4-2): Alexander Beinov Thire - Stian Westerheim (K), Fredrik Nilsen, Marius Nordby, Sindre Bentsen - Kim Brenna, Martin Skolbekken, Mats Diego Skårdal, Preben Finstad - Tobias Solem Karlsen, Sivert Dæhlie