Viktig seier for Sander

God start på høstsesongen med seier mot Moelven.

Etter seier i siste seriekamp før ferien kunne Sander ta et nytt steg ut av bunnstriden og oppover på tabellen med et godt resultat borte mot Moelven. Det var allikevel hjemmelaget som startet best og kom til et par halvsjanser i innledninger. Sander spilte seg gradvis opp og kom til den første hundreprosentsjansen på et frispark som ble lagt inn i feltet. Etter tjue minutter fikk de også kampens første mål, da lynraske John Andreas Halvorsen avslutter en kontring med nettkjenning.

Moelven presser på etter redusering, men Sander er effektive og ikke lenge etter så dobles ledelsen. Nok en gang er det Halvorsen som er sist på ballen da han får stå alene i feltet. Sander har ikke tenkt til å gi seg der, og Trond Simen Nesset øker ledelsen til 3-0 da han utnytter en feil i Moelven-forsvaret etter 35 minutter. Mer skjer ikke før pause, i en førsteomgang der Sander er svært gode foran mål, mens Moelven sløser med sine sjanser.

Tempoet faller naturlig nok litt etter pause, da kampen i realiteten er avgjort. Kampen svinger frem og tilbake, med noen få sjanser til hvert lag. Moelven skal til slutt få et trøstemål, da de scorer på straffe på overtid. En svært viktig seier for Sander, som gjør at de klatrer forbi Moelven og helt opp på 6. plass.

Moelven – Sander 1-3 (0-3)