Husk å melde deg på KIL-akademiet

Akademisjef Pål Håpnes er svært tilfreds med fremgangen til KIL-akademiet. Nå er det påmelding for en ny periode.

Annonse:

- Det går veldig bra. Vi hadde en veldig god oppslutning, og på årets første periode har 87 stykker totalt vært med. Det er kjempebra, sier Håpnes.

Se informasjon for påmelding til 2. periode nederst i artikkelen! Periode 2 går fra 11. april til 15. juni. Det er 19 økter. 

2022 var første år KIL-akademiet var et helårstilbud, med Håpnes som sjef. Nå er 2023s første periode snart over, og sjefen er fornøyd.

- Det er alltid litt vanskelig i januar og februar, på grunn av at vi både er på treningsleir med NTG og KIL er på sine. Vi måtte avlyse en liten periode midt i februar, men ellers har det gått veldig bra.

- Gleden er absolutt til stede, det ser vi på alle spillerne. Det er dyktige trenere, og da klarer man å opprettholde et godt nivå også, på de ungene som er der. Det synes jeg gjenspeiler seg i alle gruppene.

(Artikkelen fortsetter under):

333347195_1567033397116792_3493094488786202361_n.jpg

Den tidligere KIL-spilleren er inne i sitt andre hele år som akademisjef.

- Jeg vet jo ikke helt hvordan det var før jeg kom inn, men de tilbakemeldingene vi får, er at det er blitt en bedring. Det er positivt. At vi klarer å heve standarden på en del ting. Det er veldig, veldig viktig. Det er viktig for klubben og det er viktig for dem som kommer hit og er en del av akademiet.

Med seg som trenere har han en dyktig gjeng, i tillegg til spillere fra KILs A-lag. Torsdag var Eric Taylor, Vegard Leikvoll Moberg, Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen og Martin Hellan alle på plass, sammen med Patrick Holtet, Magnus Erga og Johan Wennberg.

- For det første synes jeg at det er veldig morsomt å jobbe med ungdom og barn. Det er én ting. For det andre er det jo litt morsomt å se om det er noen som kan ta steget videre, svarer Håpnes på spørsmål om hva som driver ham i jobben.

- Vi ser på den eldste gruppa nå spesielt, at det er en del bra talenter der. Men talent er én ting, du må klare å ta det videre fra å være et talent også. Så det blir jo spennende å se, fortsetter han.

(Artikkelen fortsetter under):

334873206_971771157142655_6668976942702782809_n.jpg

Selv om Håpnes er fornøyd med oppslutningen, jobbes det fortsatt videre med å få med flere jenter.

- Vi ønsker fortsatt å ha med masse jenter, men det er vanskelig fordi det er så stor spredning, både i alder og nivå. Derfor er det vanskelig å lage en egen jentegruppe. Men vi må bare gjøre en jobb rundt det, og se hva vi kan få til etter hvert, sier Håpnes.

Nå er det snart klart for årets andre periode. For påmelding kan man benytte skjemaet under, eller via følgende link!

Kontakt Pål Håpnes på mail!

 

Annonse fra Obos-ligaen: