Tørker svette på Sportica: - Aldri vært på et så bra sted

Vegard Hansen (snart 54) mener at han selv trimmer og at spillerne trener. Og det var naturligvis varmen som gjorde at han svettet så voldsomt.

Annonse:

KIL Toppfotball har en viktig samarbeidsavtale med treningssenteret Sportica. 

I Kongsvinger holder de til på Rasta og på Langeland. Sistnevnte er den som hyppigst benyttes av KIL, ettersom den ligger nærmest Gjemselund. 

Treningssenteret brukes av KIL daglig, av spillere som skal restituere etter kamp, bygge form mellom fotballøktene eller av spillere som er skadet eller på vei tilbake. 

- Her er det helt fantastisk. Jeg er ikke den som har flydd ned gymmen mest opp gjennom årene, men jeg har aldri vært på et bedre sted enn dette. Vi bruker dette hele tiden, og i vinter var vi her stort sett hver dag med hele troppen. Den avtalen med Sportica er veldig viktig for oss, for å bygge fysikk, for skadeforebyggende og selvfølgelig da nødvendig styrke som må til for å komme på toppen av tabellen, der hvor vi er nå. Så det er delvis takket være Sportica, og så får vi se, da, om vi klarer å holde oss der, sier Hansen med et smil.

Les også: Holmé kåret til månedens unge spiller

Gjennom hele sesongen er Sportica et viktig supplement til øktene på Gjemselund. Under hardkjøret i vinter, da KIL Toppfotball var gjennom en knallhard opptreningsperiode før sesongen, med økter på treningssenteret som en sentral del av opplegget.

Men det er ikke bare spillerne i KIL Toppfotball som benytter seg av senteret. Vi ble med hovedtrener Vegard Hansen på en trenings - eeh, unnskyld ... trimmeøkt. 


Annonse fra Obos-ligaen: