Fantastisk gjeng på tur

Godt faglig innhold, hyggelige sosiale samlinger og kamp på San Siro var noe av det som gjorde årets sponsortur til en innertier.

Annonse:

KIL inviterer hvert år alle samarbeidspartnere med på tur. I år gikk turen til vakre Milano hvor reisefølget fikk oppleve Italia på sitt beste.

- Setter stor pris på alle som er med og at vi klarer å samle så mange i en travel hverdag. Folk er åpne, senker skuldrene og treffer hverandre på en helt annen måte, sier markedsansvarlig Rune Lundgren. 

Og fortsetter: 

- Det gir resultater når det gjelder B2B. Det er jo det viktigste av alt. Tilbakemeldingene er at turen gir godt utbytte.

- Fantastisk gjeng på tur

Både større og mindre samarbeidspartnere var med på turen. Lundgren skryter av bidraget til alle når der gjelder faglig innhold, gode diskusjoner og det sosiale. 

- Samtlige har sitt bidrag til at turen blir veldig bra. Folk byr på seg selv og miljøet er veldig bra. Det er en fantastisk gjeng, sier han. 

- Jeg ønsker å takke alle for mange fine faglige innlegg og for engasjementet rundt innleggene. Det ble stilt mange spørsmål og vi ble alle bedre kjent mer hverandre, fortsetter Lundgren. 

Sponsorgjengen fikk søndag besøke mektige San Siro på eget VIP-opplegg med omvisning, mat og kampen Inter – Bologna.

- Vi må også takke Mapei og Mapei Sport for omvisningen på test-labben. Det var veldig interessant, kommenterer Lundgren.

t7
KIL-sponsorene fikk en hyggelig omvisning på San Siro før kampen.
t6
Sponsorgjengen ble tatt godt imot av Inter.
t5
Godt og spennende faglig innhold. Her prater Mapeis Trond Hagerud til resten av gjengen.
t4
Vi takker Kredinor-gutta for et spennende innlegg på fagdagen.
t1
Inter-folk guidet oss rundt på stadion med strålende humør!
t3
Tommy Stenersen representerte SpareBank 1 Østlandet på turen.
Annonse fra Obos-ligaen: