Imponert over KIL

KILs trofaste samarbeidspartner Eidsiva signerte denne uken på en ny samarbeidsavtale med KIL.

Annonse:

Eidsiva har vært en trofast samarbeidspartner av KIL i flere tiår. Nå er partene enige om å forlenge samarbeidet, midt under en veldig spesiell periode.

- KIL Toppfotball er en god klubb å samarbeide med. Klubben er veldig profesjonell, de er ryddige, og de har også nå stabilisert seg sportslig på et høyt nivå. Det føles helt naturlig for oss i Eidsiva å være med som en samarbeidspartner, forteller sponsoransvarlig Vibeke Hoelseth i Eidsiva.

Det er nærmest unntakstilstand om dagen knyttet til Korono-utbruddet, men forhandlingene mellom partene har foregått lenge, og Hoelseth er klar på at det hadde vært feil å gå ut av en avtale nå:

- Vi har jo hatt lange og gode diskusjoner med KIL gjennom vinteren, og at den ble signert under Korona-utbruddet er helt tilfeldig. Også håper vi jo at klubbene skal komme i gang med fotballen så raskt som mulig selvfølgelig, og da synes vi det er feil å vurdere å trekke oss ut nå.

Og fortsetter:

- Det er enda viktigere nå at vi er med. Dette er ikke tiden Eidsiva skal trekke seg ut, og ihvertfall ikke når forhandlingene har pågått så lenge som de har.

Eidsiva2
Eidsiva er med videre. Her representert ved Vibeke Hoelseth og Nils Kristian Myhre. I midten KIL-sjef Espen Nystuen (arkivfoto)

Imponert over KIL

Eidsiva er en av KILs samarbeidspartnere som har vist stort engasjement inn mot KILs B2B-nettverk, og Hoelseth skryter av mulighetene nettverket gir:

- Det er godt nettverk å jobbe i. Vi opplever at det er en solid stamme av KILs samarbeidspartnere, som har vært med i en årrekke, og det gjør det enklere å jobbe godt sammen.

Onsdag denne uken inviterte KIL sine samarbeidspartnere til et møtepunkt via en telefon- og konferanseløsning for å kunne dele erfaringer under situasjonen vi alle er i, og få rådgivning fra advokat Tarjei Thorkildsen i Advokatfirmaet Bahr. Det imponerte Hoelseth:

- Det viser litt av styrken til KIL Toppfotball når de kaller inn til et slikt møte og byr på noe til sine samarbeidspartnere i en svært krevende tid. Det viser hvor profesjonell klubben er, og det imponerer meg.

- Veldig gledelig

Markedsansvarlig i KIL, Rune Lundgren, gleder seg over at Eidsiva er med videre på laget:

- Med tanke på den situasjonen vi alle står ovenfor nå, så er det veldig gledelig at Eidsiva er med oss videre som samarbeidspartner.

Og fortsetter:

- Eidsiva har vært en lang og trofast samarbeidspartner i både opp- og nedturer gjennom mange tiår. Vi setter umåtelig stor pris på å ha med de som vår samarbeidspartner, spesielt fordi jeg opplever de som en veldig engasjert partner, og det gir oss noe ekstra inn i vårt B2B-nettverk.

Næringslivet står foran store utfordringer som følge av Korona-epidemien, og Lundgren er klar på at han har forståelse for at tiden fremover vil bli utfordrende:

- Det er viktig å understreke at vi har full forståelse for at mange av våre samarbeidspartnere opplever store utfordringer om dagen. Vi har hørt snakk om permitteringer, og ved reduserte inntekter eller også fullstendig stopp på inntektssiden, så er fremtiden usikker for mange.

Samtidig er Lundgren tydelig på at det å være samarbeidspartner med KIL kan være en verdifull investering, også i disse tider:

- En av de viktigste styrkene med å være samarbeidspartner med KIL er tilgangen man får til vårt B2B-nettverk. Det er en ren plattform skreddersydd for relasjonsbygging og erfaringsutveksling. Det å ha tilgang til en slik plattform er verdifullt, i gode og dårlige tider. Et eksempel er videokonferansen vi gjennomførte tidligere denne uken, som vi opplevde mange av samarbeidspartnerne våre satte stor pris. Det oppleves som en styrke at vi har så god dialog innad i vårt partnernettverk, og jeg er glad for at vi kan utveksle erfaringer og konstruktiv hjelp i perioden vi er inne i.

Eidsiva, og alle andre av KILs partnere finner du i vår Partneroversikt. Benytt gjerne oversikten hvis du har behov for produkter eller tjenester innenfor de mange bransjene våre partnere representerer.

Annonse fra Obos-ligaen: