Kristiansen Håndverksbedrift med på laget

Kristiansen Håndverksbedrift AS er på plass som ny samarbeidspartner med KIL Toppfotball.

Annonse:

Daglig leder i Kristiansen Håndverksbedrift AS, Thomas Kristiansen, tok turen innom Gjemselund fredag ettermiddag for å signere det som er den første samarbeidsavtalen mellom KIL Toppfotball og Skotterud-bedriften.

- Vi er med i hovedsak for å støtte klubben, i tillegg så er det en positiv inngang for å kunne treffe aktuelle samarbeidspartnere, men også kunder, forteller Kristiansen kort tid etter at samarbeidsavtalen er undertegnet. 

Les mer om vår nye samarbeidspartner på bedriftens egne nettsider!

Og Kristiansen kan samtidig avsløre at KIL-interessen har vært med han i mange år:

- Jeg har vært på mange kamper på Gjemselund, og jeg husker godt målet til Patrick Holtet mot Ull/Kisa, det er kanskje mitt beste minne fra Gjemselund.

IMG_3409
Tommel opp: Rune fra KIL, og Thomas fra Kristiansen Håndverksbedrift.

Firmaet ble etablert i 2016, og har per i dag ni ansatte.

- Nå håper vi på å få med de av våre ansatte som ønsker med på kamper fremover. Jeg har tenkt lenge på å bli med som samarbeidspartner, og det er moro å være i gang, avslutter Kristiansen.

Og Rune Lundgren, markedsansvarlig i KIL, er også fornøyd med å få på plass en ny samarbeidspartner. Det er positivt for klubben, og flere bedrifter inn i B2B-nettverket er også gode nyheter.

- Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere, og det er moro å få med Kristiansen Håndverksbedrift på laget. De får en god mulighet til å presentere seg for våre andre partnere under B2B Kick-Off den 19.mars, forteller Lundgren.

Ønsker også du å bli med i KILs B2B-nettverk? Kontakt Rune i dag på epost [email protected]!

Kristiansen Håndverksbedrift

  • Ny bedrift i KILs B2B-nettverk

  • Etablert i 2016

  • Lokalisert på Skotterud, Eidskog

  • Kristiansen Håndverksbedrift AS innehar kompetansebrev i betong og mur, svennebrev i tømrerfaget, har tittelen Fagingeniør Bygg og er godkjent opplæringsbedrift.

  • Kristiansen Håndverksbedrift AS er et firma som i hovedsak driver med rehabiliteringsarbeid på eneboliger og fritidseiendommer på Østlandet, men utfører også nybygg.

Annonse fra Obos-ligaen: