Med Sparebank1 Østlandet i ryggen

Nok en samarbeidspartner har forlenget sin avtale med KIL.

Annonse:

Forholdet mellom Sparebank1 Østlandet og KIL har en lang historikk, og partene har samarbeidet tett helt siden KILs opprykksår i 1982.

SpareBank 1 Østlandet (tidligere Vinger Sparebank og Sparebanken Hedmark) har altså vært med på laget siden tidlig 1980-tall, og nå er partene enig om en forlengelse i forkant av 2021-sesongen.

- Som klubb er vi selvfølgelig glade for at Sparebank1 Østlandet forlenger avtalen som en av KILs hovedpartnere. De har vært med oss lenge, og de er en viktig partner for oss. Vi er derfor glad for at vi gjennom positive forhandlinger har blitt enig om en ny avtale, forteller Rune Lundgren, KILs markedsansvarlig. 

Lundgren vil også trekke frem banken som en spesielt engasjert partner:

- Jeg må få takke de for at de er engasjert i ulike aktiviteter gjennom året, og for at de ser verdien i å være med i en stadig voksende sponsorpool. Det er alltid hyggelig å oppleve at samarbeidspartnere ser verdi i det å være med oss. Det er mye god positiv erfaringsutveksling og konstruktiv hjelp, det gir oss verdi. 

Sofapatrioten

En del av samarbeidsavtalen er også knyttet til Sparebank1 Østlandets sofakonkurranse i forkant av hver hjemmekamp på Gjemselund. Her trekkes det ut to billetter til den populære blå-sofaen som er plassert på hovedtribunen. 

- Det er blitt veldig populære konkurranser vi gjennomfører på Facebook og egne nettsider i forkant av hver hjemmekamp. Vinnerne får gratisbilletter og gode plasser i Sparebank1 Østlandets sofa. I tillegg stikker vi innom med litt kaffe og vafler til vinnerne, som forhåpentlig får seg en fin fotballopplevelse på Gjemselund, forteller Lundgren.

_DSC0191
Banken i ryggen: KILs mangeårige samarbeidspartner Sparebank1 Østlandet er med på laget i 2021. Her godt synlig på kaptein Adem Güvens rygg. Bankens logo vil ha samme plassering i 2021. I bakgrunnen lader Mac Laham opp skuddfoten.

 

Annonse fra Obos-ligaen: