Rundtur hos samarbeidspartnere

Tirsdag denne uken var KIL rundt omkring i distriktet for å levere ut sesongkort og VIP-kort til et knippe av klubbens samarbeidspartnere. - Vi er med uansett.

Annonse:

Et sikkert tegn på at det nærmer seg sesongstart er når sesongkort og VIP-kort leveres ut til våre samarbeidspartnere. Og selv om sesongstarten enn så lenge lar vente på seg så var markedsansvarlig i KIL, Rune Lundgren, ute på sin rundtur i byen hos et knippe samarbeidspartnere tirsdag.

- Viser stor forståelse

- Det er moro å ta en liten runde rundt og høre hvordan det er hos samarbeidspartnerne våre. Vi har jo fulgt opp alle sammen gjennom denne perioden vi har vært inne i, og jeg er glad for å se at flere og flere ser mer positivt på tilværelsen nå enn for kun noen uker siden. Og da det er det jo moro å få reise rundt med litt sesongkort og VIP-kort til de av samarbeidspartnere våre som har det, kunne KILs markedsansvarlig fortelle.

Og fortsatte:

- Samtidig så er vi jo klar over at kamper mest sannsynlig blir spilt uten publikum, eller et begrenset antall, og det er fint å se at partnerne våre viser stor forståelse for dette.

- Vi er med uansett

En av samarbeidspartnerne som i går fikk besøk av KILs markedsansvarlig var Ø. M. Fjeld. Økonomisjef Atle Paulsrud tok gledelig i mot sesongkortene til bedriften, og slo raskt fast at de gledet seg til det blir spilt fotball på Gjemselund igjen.
 

IMG_7409
- Vi er med. Klar beskjed fra KILs samarbeidspartner Ø. M. Fjeld. Her representert ved Atle Paulsrud.

- Jeg hadde god tro på KIL før alt stoppet opp, og selv om det har vært en lang pause nå så må vi jo si at vi fremdeles håper og tror på en god KIL-sesong. Vi følger jo med, og det så jo positivt ut i vinter.

Og Paulsrud var tydelig på at de støtter opp under KIL uansett hvordan sesongen skulle bli gjennomført i 2020.

- Vi (Ø.M. Fjeld) er med uansett. Vi skal ikke være de som sparker ben under fotballen.
 

IMG_7379
En Hai i Norge: Manis v/Hai Ncog Tran er en av KILs samarbeidspartnere. I går fikk han sine sesongkort.

 

IMG_7382
Byen og klubben i våre hjerter: Byen vår v/Uno Arnesen stilte gledelig opp på et bilde.
IMG_7401
Kort levert: KILs markedsansvarlig Rune Lundgren fikk levert kort til Rimfeldt Eiendom.


 

Annonse fra Obos-ligaen: