Samlet igjen

KILs B2B-nettverk var onsdag endelig samlet igjen,

Annonse:

Så raskt det ble åpnet for noe større forsamlinger enn tidligere var KIL Toppfotball raske for å få på plass en samling for sitt stadig voksende B2B-nettverk.

- Det var utrolig hyggelig å se så mange av samarbeidspartnere våre igjen, og vi må også si oss veldig fornøyd med de foredragene og innleggene vi fikk presentert, fortalte KILs markedsansvarlige Rune Lundgren i etterkant av samlingen.

Antall deltagere var begrenset til 40 stykk. Dette for å kunne opprettholde retningslinjene knyttet til sosial distansering.

IMG_7829
På samme lag: Mapeis Trond Hagerud hadde et inspirerende innlegg foran KILs samarbeidspartnere.
IMG_7829

- Godt faglig innhold

- Plassene ble fylt opp rekordraskt, og det viser jo kanskje at dette var et arrangement og et samlingssted som mange var sultne på etter en lang periode uten lignende arrangement. Samtidig fikk vi sydd sammen godt faglig innhold som jeg tror de fleste av deltagerne satte pris på, fortsatte Lundgren.

IMG_7842
Roy Holth deltok under KILs B2B-samling og holdt en konsernpresentasjon. Han fortalte om nøkkelfaktorer som har vært viktige, og om konsernets reise de siste årene.

På Manis onsdag var det et tettpakket faglig program. Det hele begynte ved at styreleder i KIL Toppfotball Baard Nordvang ønsket velkommen, før han ga ordet videre til KILs generalpartner Mapei. Mapeis Trond Hagerud hadde et inspirerende innlegg om det å spille på lag, og om reisen bedriften som er lokalisert i Nord-Odal har vært med på siden Mapei kom inn på eiersiden i 1999. Det ble også tid til en prat om KILs unike samarbeid med Mapei Sport, og om hvordan Mapei tenker rundt det å være KILs generalpartner.

Videre fikk KIL oppdatert sine samarbeidspartnere om kommende B2B-arrangement i 2020, før Roy Holth fra KILs hovedpartner Gunnar Holth Grusforretning AS la frem  en konsernpresentasjon.

IMG_7844
Geir Nordahl presenterte Scantrade/UMBRO.

Neste punkt på agendaen var Scantrade/Umbro, representert ved Brand Manager Geir Nordahl. Nordahl la frem de produktene og tjenestene Scantrade kan tilby til både topp og bredde, men også som kan være høyaktuelle for bedriftslag. Han fikk også mimret litt rundt den rekordlange koblingen mellom Umbro og KIL.

IMG_20200603_161531_resized_20200604_052207300 (002)
Med via videolink: Sosialøkonom, porteføljeforvalter og markedskommentator Olav Chen kom med et interessant innlegg om markedsutsiktene. Her med sin kollega Øyvind Moe.

Olav Chen stilte også velvillig opp da han ble forespurt om en presentasjon for KILs samarbeidspartnere. Og via videolink så la den medieprofilerte Kongsvingermannen frem sine markedsutsikter. Og hvordan Covid-19 utbruddet har påvirket alles økonomiske hverdag.

Oppdatering fra Lehkosuo og Nystuen

Deltagerne fikk deretter en god oppdatering fra Espen Nystuen og Mika Lehkosuo rundt status på KILs tropp og tankene rundt den kommende sesongen.

IMG_7849
KILs hovedtrener Mika Lehkosuo og Espen Nystuen oppdaterte KILs B2B-nettverk.

Hovedpartner Sparebank1 Østlandet, denne gang representert ved Finn Willy Taugbøl, fikk også sine minutter foran B2B-nettverket, og brukte tiden godt til å snakke om renteutviklingen den siste tiden.

Videre fikk KILs markedsansvarlig Rune Lundgren presentert noen av KILs nye samarbeidspartnere, blant annet Slobrua Gjestegård som ved kjøkkensjef og daglig leder Ulf Inge Vien fikk presentert sin virksomhet og sitt konsept for nettverket.

Eddie Thomas, kommunikasjonsrådgiver i OBOS, var også på plass og fortalte engasjert om den suksesshistorien det har blitt etter at OBOS gikk inn som ligasponsor i 2015. Og om planene for den kommende sesongen, som naturligvis har blitt noe amputert.

IMG_7852
KILs Erik Gusterud og Johan Wennberg snakket ivrig om Prosjekt Hel Ved.

Avslutningsvis presenterte KILs Erik Gusterud og Johan Wennberg Prosjekt HEL VED, før det hele ble rundet av med en uformell Kahoot-Quiz.

IMG_7856
KILs samarbeidspartnere samlet. Nærmere 40 representanter tilknyttet KILs samarbeidspartnere var samlet på Manis onsdag ettermiddag.

- Vi må bare rette en stor takk til alle som tok seg tid til denne samlingen i en hektisk hverdag, og samtidig gi honnør til Manis Mat og Bar som la godt til rette for en vellykket B2B-samling. Tusen takk også til alle de engasjerende foredragsholderne, avsluttet Lundgren.

Ønsker du å bli en del av KILs B2B-nettverk? Ta kontakt med [email protected]!

Annonse fra Obos-ligaen: