Mitt Kongsvinger viser KIL

Mitt Kongsvinger og KIL Toppfotball har signert en samarbeidsavtale for 2021. - KIL er viktig for byens identitet.

Annonse:

KIL og den lokale nettavisen Mitt Kongsvinger har blitt enig om en samarbeidsavtale for den kommende sesongen, og et av punktene i samarbeidet er at nettavisen skal produsere og streame KILs treningskamper den kommende tiden. Den første kampen sendes direkte allerede lørdag klokken 13.00 når KIL møter Kjelsås i Kongsvingerhallen.

– KIL er viktig for byens identitet og stolthet, forteller Erik Veiby, styreleder i Mitt Kongsvingers utgiverselskap etter at samarbeidsavtalen var signert.

Den lokale nettavisen ble etablert i 2020, og har siden oppstarten vist seg å være et friskt pust for Kongsvinger som by. Dekningen av KIL er selvfølgelig noe avisen skal ha fokus på.

- Vi er en nettavis for byen Kongsvinger, og der er KIL en veldig viktig del, fortsetter Veiby. 

KIL er viktig for byens identitet og stolthet.

— Erik Veiby, Mitt Kongsvinger.
Slik smittevernsprotokollen er per i dag (16. februar) vil treningskampene spilles for lukkede dører, og kun et fåtall fra pressen vil få mulighet til å overvære kampene. Eneste mulighet til å få sett KILs forberedelser til 2021-sesongen er derfor på nettsidene til Mitt Kongsvinger. Treningskampene vil forøvrig kommenteres av Radio Kongsvingers Pål Erik Berntsen. 

Besøk nettavisen her!

Verdifullt samarbeid

Markedsansvarlig i KIL, Rune Lundgren, skryter av klubbens nyeste samarbeidspartner. Den ferske samarbeidsavtalen gjør Mitt Kongsvinger til partner av KIL. Se hele partneroversikten her

- Mitt Kongsvinger har vist seg å være et friskt pust for hele byen, og gjennom sitt arbeide når de ut til veldig mange mennesker. Avisen er opptatt av mye av de samme tingene som oss i KIL, så et samarbeide oss i mellom begynner med et svært godt utgangspunkt. De ser verdien i et samarbeid med oss, og vi ser verdien i et samarbeid med de, forteller Lundgren. 

Som nyeste tilskudd til KILs samarbeidsnettverk har også Mitt Kongsvinger signalisert at de vil være en synlig aktør i klubbens partnerpool. Det setter Lundgren pris på:

- Nettverket legger godt til rette for business mellom partnerne våre, og vi er sikre på at Mitt Kongsvinger og andre i nettverket kan nyte godt av hverandre, fortsetter Lundgren. 

Samarbeidet med Mitt Kongsvinger sørger for at den lokale nettavisen vil sende KILs treningskamper fra egen medieplattform, det mener Lundgren er viktig.

- Kampene er stengt for publikum, og vi merker at mange er nysgjerrig rundt klubbens forberedelser inn mot årets sesong. Da vil Mitt Kongsvinger være eneste mulighet til å få med seg kampene. Samtidig vet vi at de levererer et godt produkt, og er meget profesjonelle. Dette er vinn-vinn for begge parter, avslutter Lundgren. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: