eSport: Henter tidligere sølvvinner i eSerien

Det nærmer seg ny sesong i eSerien, og mandag ble det klart at tidligere sølvvinner Mats Bergstrøm blir Behar Kovacis nye lagkamerat.

Annonse:

KIL har i vinter vært på utkikk etter en ny spiller da det ble klart at Martin Thuve skulle trappe ned sin eSport-karrierre. Det ble vurdert mange kandidater, men det er gledelig at vi til slutt kom til enighet med Mats Bergstrøm, som kommer fra Raufoss hvor han sammen med makker Jonas Kvål tok en imponerende 2. plass i den andre sesongen av eSerien. 

Selv er hovedpersonen positiv når vi spør om hans tanker rundt å ha singert for KIL: 

- Jeg tenker at KIL er en fin klubb hvor jeg kan utvikle meg videre som fifaspiller. I tillegg håper jeg at vi kan prestere etter forventingene som blir satt til oss. 

Tidligere i dag ble det klart at Behar Kovaci også blir med videre, da han signerte en ny kontrakt med klubben. Bergstrøm gleder seg til å bli bedre kjent med sin nye lagkamerat og tror de to kan gjøre det bra sammen. 

- Jeg tror at jeg og Behar kan utfylle hverandre bra. Vi har møttes i en kamp før, og jeg gleder meg til å spille sammen med han i den kommende sesongen. Behar har en spillestil som passer metaen i spillet ganske bra, noe som jeg tror kan føre til at vi kan overraske mange, forteller den nye KIL-spilleren. 

Vil vinne eSerien 

Jonas Bergstrøm og hans makker Jonas Kvål hadde en eventyrlig sesong da de sikret seg 2. plass i eSerien, bak Jerv som gikk til topps i sin første sesong. Overraskelseslaget slo flere antatt bedre lag på veien mot finalen, der de ble sett på som den positive overraskelsen gjennom sesong 2 av eSerien. Mats Bergstrøm har nå altså valgt å fortsette sin karrierre i KIL, hvor han håper å bidra med erfaringene han fikk i forrige sesong. 

- KIL kan forvente å se god offensiv fotball så langt det lar seg gjøre. Jeg har et håp om å dra med meg erfaringene jeg fikk fra forrige sesong inn til den nye sesongen, forteller Bergstrøm. 

Når vi spør den nye KIL-spilleren om hva slags forventinger han har til den kommende sesongen, så sparer han virkelig ikke på kruttet: 

- Mine forventninger til den kommende sesongen er å vinne. Jeg har singert med KIL fordi jeg tror vi har en god sjanse til å vinne hele serien, noe jeg tror vi har gode muligheter til å gjøre, avslutter en offensiv Mats Bergstrøm. 

Annonse fra Obos-ligaen: