Bare nesten mot Jerv

Det ble bare ett poeng mot Jerv.

Med debutant Kamer Qaka på midtbane, sol og medvind gikk KIL hardt ut. En fin ball inn bak forsvaret til Jerv ble befordret videre av Hoel Andersen og Martin Vinjor fikk en god sjanse fra ti meter. Dessverre ble avslutningen forferdelig svak.

KIL var det førende laget i første halvdel av omgangen, men det dabbet litt av etter den fine starten. Vi spilte ok og var nære å skape sjanser. Jerv skapte ingenting.

Etter en halvtime kombinerte Martin Vinjor, som gikk på mange fine løp i dag, og Martin Hoel Andersen fint. Vinjor så ut til å bruke forlang tid inne på kanten, men da ingen fra Jerv klarte å markere Hoel Andersen spilte det ingen rolle. Innlegget var godt og spissen hamret inn 1-0 etter en retur.

_DSC0501
Holdt til ett poeng: Hoel Andersen scoring i første omgang ble KILs eneste for dagen.

Andre omgang startet med en god KIL-sjanse, men keeper reddet Even Bydal sitt skudd. Like etter måte Hoel Andersen ut med skade. Inn kom Ludvig Langrekken. Like etter entret også Mahmoud Lahm banen. Han tok Kamar Qaka sin plass.

Med en snau halvtime igjen utlignet Jerv etter et innlegg fra vår høyreside. Habestad fikk en enkel jobb med å heade ballen i mål. Ufattelig tungt at gjestene får score på sin første sjanse.

Mot slutten kom også Guyhwan Lee og Ridouane Essaeh på banen, og det var tydelig at uavgjort ikke var godt nok. Det var heller ikke spillet. KIL klarte ikke å skape noe mot slutten og dermed ble det med den ene goalen og det ene poenget.

Oppsummert kan vi si at det ligner mer på et fotballag enn tidligere i år. Tempoet er bedre, det er litt mer trøkk og defensivt er det mye stødigere enn tidligere. Likevel holdt det ikke til å ta tre poeng på hjemmebane.

Rødt kort:

KIL (5-3-2): Riffi Mandanda – Fredrik Pålerud, Per-Magnus Steiring, Christian Røer, Ville Jalasto (Essaeh fra 81.), Victor Grodås – Martin Vinjor (Lee fra 81.), Kamer Qaka (Lahm fra 63.), Even Bydal – Martin Hoel Andersen (Langrekken fra 54.), Adem Güven (K).

Benken: Andreas Smedplass, Ridouane Essaeh, Daniel Lysgård, Sebastian Fjose Berg, Jesper Andreas Grundt, Mahmoud Lahm, Gyuhwan Lee, Herman Solberg Nilsen, Ludvig Langrekken.

Hendelser:

2. min: Martin Vinjor får en fin mulighet, men treffer ikke reint da han skal avslutte fra ti meter.

18.min: Vinjor setter opp Hoel Andersen inne i boksen. Han vender og legger inn. Det klareres med nød og neppe til corner. Resultatløs.

31. min: 1-0: Martin Hoel Andersen. Vinjor får ballen ute på høyresiden. Han snurrer rundt et par ganger og legger omsider inn til Hoel Andersen. Han header på mål, men keeper redder. Heldigvis er spissen først på returen og hamrer ballen via tverrliggeren og i mål.

39. min. Jerv litt mer på hugget etter KILs ledermål. Et skudd fra seksten går i en KIL-spiller og forbi en utspilt keeper. Heldigvis utenfor mål og til corner.

42. min: Gjestene på farten igjen. Riffi Mandanda må ta frem en fin redning da det skytes fra litt skrått hold.

44. min: Jerv kontrer og Riffi Mandanda er på bærtur. Meier ned en spiller som heldigvis avslutter utenfor. Gult kort og klart frispark til Jerv. Greit skuddforsøk utenfor fra dødballen.

49.min: KIL med en god mulighet etter corner. Adem Güven tar ned andreballen og legger ut til Even Bydal som brenner til. Fin redning av keeper.

58. min: Adem Güven prøver en brasse. Godt forsøk som ender på nettaket.

64. min: 1-1 Ole Marius Habestad får heade i mål fra kort hold etter et innlegg. Vi klarer ikke plukke opp mannen og igjen er det personlige feil som ødelegger.

85.min: Jerv med et par farlige innlegg. Heldigvis rakk ingen spillere frem til ballen.

90. min: Lahm med et lurt skudd. Keeper må gi til corner. Resultatløs.