De lokale heltene stakk av med seieren i snøværet på Gjemselund onsdag kveld.

Et lokalt sammensatt lag gjestet KILs A-lag på Gjemselund i snøværet onsdag kveld. Banemannskapet hadde måkt snø av banen helt siden tidlig formiddag, men forholdene var selvfølgelig vanskelige.

Men det gikk an å spille fotball – og det viste begge lag i førsteomgangen under flomlyset på Gjemselund.

KIL hadde noen gode muligheter, men også de lokale heltene skremte KIL med å komme seg til farlige muligheter.

Dylan Murnane satte likevel inn 1-0 for KIL etter 36 minutter. Men like før pause fikk de lokale heltene frispark. FUVOs Ørjan Hopen satte inn 1-1 på frisparket.

Andreomgangen var også ganske jevn. Etter 71 minutter ble FUVOs Kim Brenna felt på vei fram og de lokale heltene fikk frispark. Hopen satte ballen i mål til 2-1 med sin andre scoring for kvelden.

Og kun to minutter senere økte gjestene til 3-1 ved Brenna. Det ble også sluttresultatet. KIL-mannskapet, med flere prøvespillere, maktet ikke å få ballen i mål og de lokale heltene stakk av med seieren på Gjemselund.

KIL – Lokale helter 1-3 (1-1)
Gjemselund stadion
100 tilskuere

Mål: 1-0 Dylan Murnane (36), 1-1 Ørjan Hopen (45), 1-2 Hopen (71), 1-3 Kim Brenna (73)

KILs lag i førsteomgang: Simen Lillevik – Jørgen Richardsen, Adrian Ovlien, Markus Skjellum, Dylan Murnane – Harald Holter, Jørgen Kolstad – Martin Vinjor, Maikel Nieves – Adem Güven, Ludvig Langrekken

KILs lag i andreomgang: Andreas Smedplass – Kirill Suslov, Erik Sachs, Arturs Loitcikovs, Christian Røer – Johan Wennberg, Ørjan Røyrane – Nicolay Fremstad, Mats Cato Moldskred – Mame Niang, Markus Kaasa

De lokale heltene bestod av følgende lag: Andreas Smedplass – Julian Paulsen, Fredrik Nilsen, Kristian Edøy-Hanssen, Otto-Alexander Dahl, Ali Mohamed – Oliver Nøvik, Ørjan Hopen, Kristian Skolegården – Tore Andreas Gundersen, Kim Brenna

Benyttede reserver: Magnus Sagbakken, Andreas Lundgren, David Molnberg, Fredrik Krogsæter.