En ny vår for KIL-akademiet

Johan Wennberg har store ambisjoner for KIL-akademiet. Svensken gleder seg nå til å ta imot påmeldinger for 2020-sesongen!

Annonse:

Johan Wennberg er tilbake i Kongsvinger, og den tidligere KIL-yndlingen tar nå fatt på jobben med å videreutvikle KIL-akademiet.

- Det rustes opp inn mot 2020-sesongen av KIL-akademiet, forteller 28-åringen entusiastisk.

Og fortsetter:

- Vi har et godt og solid planverk på plass - faktisk et av de beste i landet. Det vil være styrende for gjennomføringen av øktene, og vi har aldri hatt så gode forutsetninger for å gjennomføre gode økter. I tillegg har vi et sterkt trenerteam på plass som sikrer god kvalitet i gjennomføringen.

Wennberg skal lede akademiøkter sammen med A-lagsassistent Eirik Mæland og utviklingsansvarlig Erik Gusterud. Trond Amundsen er fagansvarlig. I tillegg skal flere erfarne trenere bistå. 

- A-lagsspillerne er også med. Det er viktig for oss at barna knytter tette bånd til idolene sine, sier Wennberg videre.

KIL-akademiet gjelder for 1. - 7. klassinger, altså gutter og jenter født mellom 2007 og 2013. 

Alle øktene foregår på Gjemselund stadion tirsdager og torsdager fra kl. 14:45 - 16:15. 

Priser for KIL-akademiet 2020:

  • Kun vår kr. 3000,- pr. deltaker
  • Vår og høst kr. 5500,- pr. deltaker

Det gis 20% rabatt for søsken 1, 2, 3, osv. 

Påmeldingene er bindende og gjelder for både tirsdager og torsdager. Påmeldingsavgiften kan deles opp etter avtale. T-skjorte og genser er inkludert i prisen. I tillegg er det frukt på hver trening.

Slik blir gjennomføringen

Klubbens skoleringsplan for 6-12 år er bygd opp basert på mulighetsfaser og kritiske faser - det vil si perioder hvor det er spesielt effektivt å prioritere en form for trening.

Dette gjør at gjennomføringen av øktene i større grad sikrer å treffe barnas modning, ferdigheter og motivasjon.

- Vi vil ha stort fokus på det tekniske, og vi gjennomfører temaer i bolker på fire og fire økter. Vi skal innom pasning og mottak, dribling og finting, føring og vending og avslutninger. Det er stort fokus på at det skal være gøy og lystbetont, sier Wennberg.

I tillegg til innlæring av grunnleggende teknisk repertoar, vil det være en naturlig progresjon i innlæring av grunnleggende taktiske prinsipper. 

IMG_8028
Utdrag fra planverket.

Egen KIL-dag for akademispillerne

Alle som deltar på KIL-akademiet våren 2020 inviteres til egen KIL-dag i forkant av OBOS-ligakampen mellom KIL og Åsane søndag 31. mai. 

- Her blir det økt og eget VIP-opplegg for alle akademideltakerne. Mer informasjon om opplegget kommer senere, forteller Wennberg. 

akademiav
Det legges opp til en egen KIL-dag for akademideltakerne! Sett av søndag 31. mai!

Påmelding

Påmelding gjøres i skjemaet under, eller ved å sende den samme informasjonen på e-post til Erik Gusterud på [email protected]

Her er kalenderen for våren 2020:

Skjermbilde 2020-02-05 kl. 11.04.28

Her er kalenderen for høsten 2020:

Skjermbilde 2020-02-05 kl. 11.08.17
IMG_7407
Johan Wennberg gleder seg til å ta imot deltakere til en ny akademisesong!

 

Annonse fra Obos-ligaen: