Harald med videre

KILs lokale midtbanespiller Harald Holter har signert for to nye år. - Jeg har veldig trua p

Annonse:

24-åringen Harald Holter signerte sin første kontrakt med KIL i 2015. Nå har han satt navnetrekket på en kontrakt som gjør han til KIL-spiller i 2,5 år til.

- Jeg er veldig fornøyd. Nå ser ting veldig bra ut i KIL om dagen, og jeg har veldig trua på det prosjektet vi holder på med nå, fortalte Harald kort tid etter at papirene var fylt ut.

Grue-gutten kunne også avsløre at han senere i dag skulle i et målsetningsmøte sammen med resten av KIL-gutta, og nettopp i det møtet hadde han god tro på at ambisjonene lå høyt hos også de andre i gruppa.

- Vi kan bli jævlig gode i år rett og slett. Målsetningene til KIL bør være eliteserie-spill om kort tid, og det er den reisen jeg vil bli med på. Og derfor jeg er så positiv til en kontraktsforlengelse.

Kontinuitetsbærer

Siden ankomst KIL i 2015 har det blitt 124 kamper i både serie og NM for Holter, noe som har gjort han en av de med både lengst fartstid og en tydelig kontinuitetsbærer i laget.

- Det er stas å være en kontinuitetsbærer i KIL. Jeg har lyst til å være en av lederne i laget, og er stolt nå som jeg ble stemt inn i kapteinsteamet av medspillerne her. Nå begynner mange av de lokale å få bygd opp en god porsjon erfaring, meg selv inkludert, og etablerer oss flere og flere på dette nivået. Det har vært en fin reise siden 2015 og til det vi ser i KIL i dag.

_DSC0288
To ekstra år på Harald: Grue-gutten Harald Holter har signert en ny kontrakt med KIL.

Og med kun dager igjen til seriestarten, Eidsivakampen, borte mot HamKam innrømmet Holter at det kribler litt i kroppen når man nå endelig får sparket i gang serien:

- Vi får håpe vi vinner den kampen. Vi har jo faktisk hatt litt trøbbel på Briskeby de senere årene, men nå ser ting bra ut for vår del. Det blir helt nydelig å komme i gang, fortsatte Harald.

For 2020-sesongen skal legge grunnlaget for nettopp de 2,5 årene KILs midtbanespiller har forlenget sin kontrakt med:

- Klarer vi å etablere oss på det toppnivået vi veit vi har inne kommer dette til å bli en skikkelig morsom sesong. Lykkes vi med det blir det eliteseriespill på KIL om kort tid. I løpet av den perioden fra i dag til min nåværende kontrakt går ut skal vi være i Eliteserien. Det må vi bare tørre å si.

holter feiring2
Må tørre å snakke om eliteserie. Harald er tydelig på hva ambisjonene til han selv og KIL bør være.

Og Holter er tydelig på at nettopp den målsetningen var noe som vektet tungt da signaturen fant sin vei til KILs kontraktforslag:

- Jeg tror på eliteseriespill, og laget bygges for noe slikt. Det er nettopp det som var en viktig grunn for at jeg velger å bli med videre. Det er en tydelig målsetning for den perioden frem til 2022, og oppnår vi ikke det vil det være skuffende, avsluttet Grue-gutten.

Annonse fra Obos-ligaen: