- Jeg skal kjempe hvert sekund

KILs Gyu-whan Lee er glad for mulighetene og tilliten han har fått for KIL i år. Nå ønsker han å være en viktig bidragsyter for å snu den dårlige trenden.

Annonse:

Lee signerte for KIL vinteren 2019, og har denne sesongen vært et tilnærmet fast innslag i KILs lagoppstilling.

- Det har vært fint å få tillit, nå spilte jeg ikke sist kamp, men får jeg muligheten i morgen skal jeg kjempe hvert eneste sekund. En naturlig målsetning for meg er å score et mål.

Og om KILs sesongstart er Lee tydelig når vi spør om hvor problemene ligger.

- Her oppe, sier han og peker tydelig på hodet sitt, og fortsetter:

IMG_2822
Vil score mål: KILs Sør-koreaner Gyu-whan Lee ønsker å score flere mål. Og det ønsker han skal skje allerede mot Øygarden.

- Det er det mentale. Vi må konsentrere oss. Vi har ikke vært fokuserte når det kommer til alle arbeidsoppgavene våre. Da gjør vi feil, helt enkelt. Nå håper jeg vi unngår det i morgen, så kan vi sikre oss vår første seier på noen uker. Er vi konsentrerte så er vi et veldig godt fotballag. Jeg lover å gjøre mitt for å snu den dårlige trenden.

Om morgendagens motstander har Lee fått med seg praten om de fysisk store spillerne de kommer med. Hele syv av spillerne i Øygardens tropp måler over 190 cm på strømpelesten.

- De har et stort lag. Jeg er liten og kvikk, så kanskje jeg kan gjøre de litt svimle, ler sør-koreaneren før han forsvinner inn i garderoben.

Lee har også fylt inn sitt OBOS-tips for morgendagens runde, det kan du også gjøre ved å følge denne lenken - eller benytte vinduet under. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: