Jørgen med videre

- Det har vært som en liten eventyrhistorie og jeg hadde veldig lyst til å være med videre, sier Jørgen Richardsen. Backen blir i KIL i minst ett år til.

Annonse:

Jørgen Richardsen har skrevet under på en ny kontrakt med KIL. 

- Jørgen hadde en god sesong i fjor, og tok nivået i OBOS-ligaen bra. Han er en stødig og god back, og han bidrar godt i gruppa. Veldig glad for å ha han med videre, forteller KIL-sjef Espen Nystuen. 

28-åringen har etter eget ønske signert under på en ettårskontrakt med klubben. 

Jeg hadde veldig lyst til å være med videre, det har vært som en liten eventyrhistorie og jeg gleder meg til å fortsette i klubben.

— Jørgen Richardsen

- Jeg hadde veldig lyst til å være med videre, det har vært som en liten eventyrhistorie og jeg gleder meg til å fortsette i klubben, sier Jørgen Richardsen. 

Sørlendingen kom til KIL foran 2015-sesongen, og har stort sett spilt fast siden han kom. 

- Jeg trives veldig godt i Kongsvinger, og både jeg og klubben har hatt en fin utvikling de to siste årene. Og jeg har virkelig tro på at det fortsetter, sier Jørgen videre. 

Men begynnelsen på oppkjøringen kunne vært langt bedre for backen.  

- Det ble én dag med trening, deretter influensa. Ikke den starten jeg hadde håpet på, men det er ikke noe krise. Jeg har trent godt i desember og nå tar jeg det litt gradvis. 

28-åringen gleder seg til å ta fatt på en ny sesong - og med ny trener. 

- Jeg er veldig fornøyd med trenervalget og jeg har fått et godt inntrykk av Hans-Erik. Jeg trente litt under han i Follo tidligere. Han har en filosofi som matcher oss i Kongsvinger bra. 

- Det er en veldig fin gjeng her og vi trives godt sammen. Det er mange av de samme, i tillegg kommer det til nye impulser fra nye spillere og trenere. Jeg har virkelig trua på å bygge videre fra fjorårssesongen, avslutter Jørgen Richardsen. 

I tillegg til å spille fotball for KIL, jobber backen som lærer på NTG Kongsvinger.

Jørgen Richardsen

  • Født: 28. september 1988 (28 år)

  • Fødested: Kristiansand, Norge

  • Posisjon: Back

  • Aktuelt: Signert en ny ettårskontrakt med KIL

 

Annonse fra Obos-ligaen: