KIL låner Kolstad

Jørgen Kolstad blir KIL-spiller ut 2017-sesongen.

KIL og Lillestrøm er enige om en utlånsavtale for Jørgen Kolstad (21). Den lovende midtbanespilleren blir KIL-spiller ut 2017-sesongen.

Kolstad har i sin unge alder allerede rukket å spille 44 Eliteseriekamper for LSK. 21-åringen slutter seg til KIL-stallen umiddelbart.

- Jørgen er en teknisk god midtbanespiller som allerede har opparbeidet seg god Eliteserieerfaring. Han er god med ball og smart i bevegelsene. Vi håper at Jørgens erfaring blir nyttig for oss og vi gleder oss over signeringen, forteller KIL-sjef Espen Nystuen. 

Jørgen selv trente med KIL fredag formiddag. 

- Jeg gleder meg veldig. KIL hadde en god sesong i fjor, og vi bør være med å kjempe i toppen i år også. Det er et lag som har stort potensiale og det er mange spillere her som forhåpentligvis tar nye sted, sier Jørgen Kolstad til kil.no.

- Nå gleder jeg meg til å spille fotball. Jeg har fått lite tillit i det siste, så nå blir det godt å komme ordentlig i gang igjen, fortsetter unggutten. 

Kolstad er tiltenkt en av rollene i diamanten. 21-åringen selv beskriver seg som en ballspiller med god høyrefot, målfarlig og med god løpskapasitet.

- Jeg tror spillestilen til Hans-Erik passer meg veldig bra. Dette blir spennende, sier Jørgen.

- Håper jeg kan komme med mye positivt til laget. Jeg skal komme til KIL å ta ansvar, avslutter den unge lovende midtbanespilleren som allerede har rukket å opparbeide seg god rutine fra øverste nivå. 

Kolstad er med i troppen til morgendagens treningskamp hjemme mot Vålerenga. 

Jørgen Kolstad

  • Født: 31.08.1995 (21 år)

  • Posisjon: Midtbane

  • Aktuelt: På lån fra Lillestrøm

Annonse fra Obos-ligaen: