Knusende seier over Strømmen

KIL-juniorene vartet opp med god fotball og mange scoringer borte mot Strømmen.

KIL-gutta fikk en kjempestart på kampen borte mot Strømmen i Interkrets B. Sondre Løvberg satte inn 1-0 etter ti minutter etter en målgivende fra Oskar Moe.

Etter scoringen fortsatte KIL som det klart beste laget. Hjemmelaget lå lavt og forsøkte seg lite framover. Gutta kom seg til flere gode muligheter, men 2-0-scoringen kom ikke før like før pause. Sander Røed scoret på et vanvittig skudd.

Rett etter hvilen satte Løvberg inn 3-0. Røed avsluttet, Strømmens keeper ga retur og KIL-spissen var sikker på returen.

Strømmen reduserte på en kontring etter 69 minutter, men like etterpå fyrte Magnus Lavik Soleng av et flott skudd – rett i mål.

På slutten sørget Løvberg for sitt hat-trick og dermed 5-1 til KIL-juniorene. Solid og viktig seier i siste seriekamp før sommerferien.

Strømmen – KIL 1-5 (0-2)
Strømmen stadion
50 tilskuere

Mål: 0-1 Sondre Løvberg (10), 0-2 Sander Røed (44), 0-3 Løvberg (46), 1-3, 1-4 Magnus Lavik Soleng (72), 1-5 Løvberg (87)

KIL (4-4-2): Andreas Smedplass – Johan Olsen (Marius Granaas fra 84.), Matias Aadnøy, Markus Nygård, Adrian Barosen (Charich Nguyen fra 46.) – Oskar Moe, Sigve Ravnåmo, Sander Røed (Mortaza Masi fra 75.), Magnus Lavik Soleng – Jesper Gonstad (Erik Berg fra 80.), Sondre Løvberg

Benken: Magnus Sagbakken, Charich Nguyen, Erik Berg, Mortaza Masi, Marius Granaas,