Marlinho solgt til Tyrkia

Marlon Mateus da Silva, populært kalt Marlinho, er solgt til den tyrkiske klubben Boluspor.

Annonse:

26-åringen Marlon Mateus da Silva signerte for KIL i forkant av 2018-sesongen, og kom den gangen fra et tre år langt opphold i Aalesund. Nå forlater fotballspilleren både Kongsvinger og Norge, da han er solgt til klubben Boluspor i Tyrkia.

- Det er en merkelig følelse. Alt har gått veldig fort, og nå reiser jeg til Tyrkia allerede i dag. Ting skjer raskt i fotballen, fortalte Marlinho da han var en snarvisitt innom Gjemselund for å takke for en fin tid i klubben.

For det å forlate KIL og Kongsvinger har vært et vanskelig valg for 26-åringen.

- Jeg må innrømme at det er vanskelig. Etter jeg kom hit i 2018 har jeg hatt en utrolig fin tid. Man har blitt som en stor herlig familie, og jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre.

 - Spesiell plass i hjertet

Den kvikke og lekne fotballspilleren har underholdt Gjemselund-publikummet siden han signerte for KIL i forkant av 2018-sesongen og huskes kanskje aller best for sin matchvinnerscoring hjemme mot HamKam 16.mai samme år. Det er også Marlinhos beste minne i KIL-drakta.

- Det var mitt første mål for klubben, og så morsomt at det kom i en sånn kamp.

Og gode minner har det blitt mange av for brasilianeren:

IMG_0701
Marlinho: Brasilianeren ble i dag solgt til klubben Boluspor i Tyrkia.

- Tiden min i KIL har vært perfekt for mitt vedkommende. Klubben har lært meg så mye, og hjulpet meg. Jeg husker jeg var så glad for å komme hit i 2018, og jeg har ikke angret et eneste sekund. Men nå venter nye utfordringer, og jeg gleder meg til det.

Marlinho hadde også en hilsen til alle de som har bidratt til noen fine år på Kongsvinger:

- Kongsvinger, både byen og klubben, vil ha en helt spesiell plass i hjertet mitt. Jeg kommer til å se alle kampene, og vil følge laget resten av livet mitt. Tusen takk for alt. Klubben har lært meg så mye. Jeg har hatt en utrolig fin tid her i Kongsvinger, og det er vemodig å måtte reise nå - men sånn er fotballen, avsluttet Marlinho.

Også KIL-sjef Espen Nystuen sier seg fornøyd med at overgangen for Marlinho til den tyrkiske klubben har gått i orden:

- Dette er en avtale som er til det beste for alle parter. Marlinho hadde et halvt år igjen av sin kontrakt med oss, samtidig har vi vært i tvil om en forlengelse. Dette er nok det beste for Marlinho, i tillegg har vi fått på plass en avtale vi som klubb kan si oss godt fornøyd med.

Marlon Mateus da Silva (Marlinho)

  • Født: Født: 24. mars 1994

  • Fødested: Duque de Caxias, Brasil

  • Tidligere klubber: Tigres do Brasil, Duque de Caxias og Aalesund

  • Aktuelt: Forlater KIL etter tre sesonger. Kom til klubben i forkant av 2018-sesongen. Har nå signert for klubben Boluspor Tyrkia.

Annonse fra Obos-ligaen: