Ny tøff kamp

KIL møter Eliteserielaget Sarpsborg 08 til treningskamp på bortebane.

I morgen er det duket for årets fjerde treningskamp. KIL fortsetter å møte gode referanselag, og i morgen gjester KIL-gutta Eliteserielaget Sarpsborg 08. 

Sarpsborg 08 havnet på en meget solid 6. plass i fjorårets Tippeliga. Geir Bakkes menn har fortsatt utviklingen fra i fjor. 

- Det blir en veldig sterk utfordring som møter oss i Sarpsborg. Det er et godt hjemmelag som har fortsatt utviklingen fra en meget god sesong i fjor. Vi møter et veldig kapabelt lag, sier KIL-trener Hans-Erik Eriksen. 

Treningsuka inn mot fredagens treningskamp har i hovedsak blitt brukt på å trene på det defensive. 

- Vi jobber hele tiden med å heve bevisstheten til spillerne. Denne uka har vi jobbet med forsvarsspill - hvordan vi agerer i høyt og lavt press. Det er viktig med en mer kompakt og aggressive innstilling i presspillet, sier hovedtreneren videre. 

- Det har vært en god treningsuke med gode treninger, og i morgen får vi prøve ut det på stor bane. Vi er i øvingsmodus, legger Eriksen til. 

Dessverre sliter flere av KIL-gutta med skader og sykdom. Aleksey Gorodovoy, Dylan Murnane, Mats Cato Moldskred, Pär Ericsson, Harald Holter og Ørjan Røyrane er alle utilgjengelige for morgendagens kamp. Sistnevnte har dessuten pådratt seg en strekk i et leddbånd i kneet, noe som vil si at midtbanespilleren blir ute av spill i opp mot 12 uker. 

KILs tropp mot S08

  • Keeper: Simen Lillevik (prøvespiller), Henrik Tesli (junior)

  • Forsvar: Fredrik Pålerud, Jørgen Richardsen, Adrian Ovlien, Markus Skjellum, Lars Rydje, Kirill Suslov, Christian Røer, Ridouan Essaeh (prøvespiller)

  • Midtbane: Johan Wennberg, Martin Ellingsen, Martin Tangen Vinjor (junior), Oleksandr Vysochenko (junior)

  • Angrep: Simen Stølen, Adem Güven, Maikel Nieves

Annonse fra Obos-ligaen: