Ny Umbro-avtale

KIL fortsetter med Umbro som utstyrsleverandør de fem neste årene.

Onsdag ble KIL og Umbro enige om en ny 5-årsavtale. Det betyr at klubben har hatt Umbro som utstyrsleverandør minst siden opprykkssesongen i 1982 - altså hele 35 år.

- KIL er for oss nesten litt som en baby. Når vi startet med Umbro i Norge i 1993 så hadde vi to avtaler. En av de var Kongsvinger. Siden den tiden har de vært med oss, forteller Geir Nordahl i Scantrade.

Nordahl er salgssjef i sportsgrossistfirmaet som blant annet forhandler Umbro.

- KIL er en klubb som henger i norsk toppfotball og som har en kultur som vi har sansen for. Det er jordnært og litt sånn bygda, fortsetter han.

Og legger til:

- Tankene våres er samstemte og passer sammen. Det er den lengstlevende avtalen vi har. Lojaliteten er stor.

Den nye 5-årsavtalen er også den største avtalen klubben har hatt med utstyrsleverandøren.

- I OBOS-målestokk er avtalen betydelig. Det er også viktig for oss at KIL føler det er en riktig avtale. Det skal være nok utstyr.

- Er det den største avtalen mellom KIL og Umbro noensinne?

- Avtalen er nok den største klubben har hatt med Umbro og det ligger noen opsjoner der ved opprykk til Eliteserien. Da vil avtalen ha større verdi, forteller Nordahl.

Kongsvinger har vært en lojal partner av Umbro i en årrekke og det er noe Scantrade benytter seg godt av. 

- Kongsvinger betyr mye for oss. Jeg holder en del foredrag og snakker om klubbene vi har avtaler med. Kongsvinger nevnes mye. Det ligger noe latent her og det er alltid gøy å komme til Kongsvinger. Det er interessante folk her med spennende tanker, avslutter Geir Nordahl. 

KIL-sjef Espen Nystuen er meget fornøyd med avtalen.

- Vi er stolte over å ha bundet oss til Umbro nok en gang. Forholdet mellom oss og Umbro har vart lenge. Men det er viktig å påpeke at vi ikke hadde inngått avtalen hvis vi ikke var fornøyd. Umbro har god kvalitet på utstyret, og er gode på leveranse til riktig tid. I tillegg er Geir god på oppfølging, og en meget hyggelig kar. Vi ser fram imot fem nye og gode år med Umbro med på KIL-laget, sier Nystuen. 

Annonse fra Obos-ligaen: