Seier til Lysgård

KILs Daniel Lysgård gikk seirende ut av FIFA-turneringen.

Annonse:

Med nærmere 40 deltagere i gruppespillet tidligere i mai var det knyttet stor spenning til gårsdagens sluttspill for de 8 beste. Flere av forhåndsfavorittene kom seg oppskriftsmessig videre til sluttspillet, og det til slutt flere kamper til for å kunne kåre en vinner.

- Prestisje

I finalen var det, kanskje ikke så overraskende, Martin Berget Johnsen som tok imot Daniel Lysgård til duell, og etter 1-1 etter to oppgjør måtte det "Golden Goal" til. Her var Daniel nådeløs, og satte punktum for denne utgaven av KILs FIFA-turnering.

- Jeg meldte meg vel egentlig på fordi det ikke så veldig mye annet å drive med på kveldene etter trening nå for tiden. Morsomt tiltak der mange lokale møtes, og det blir litt prestisje, fortalte Lysgård etter at seieren var sikret.

Lysgård representerte KIL i eSerien i 2019, og møtte Martin Berget Johnsen som i vår har representert KIL.

- Jeg har ikke spilt så mye FIFA etter jeg ga meg som eSport-spiller i fjor, så jeg hadde ingen store forhåpninger til turneringen. Men man får jo frem vinnerinstinktet når man først er i gang med kampene, så det var kult å gå helt til topps etter to finaletap tidligere. Det var jevne kamper i semifinalen og i finalen, så det var en 4-5 spillere som holder et ganske bra nivå.

- Bittert

Berget Johnsen på sin side var fornøyd med å komme seg til finalen, men var noe skuffet rett i etterkant av finaletapet:

- Jeg er fornøyd med å komme meg til finalen, men det er bittert.

Unggutten la heller ikke skjul på at det var seier i turneringen som var det store målet

- Det ble 50/50 hele veien, og han (Daniel Lysgård) trakk det lengste strået til slutt.

KIL takker samtlige deltagere som var med.

Se gårsdagens sluttspill i opptak her:


 

esport - 2020

 

Annonse fra Obos-ligaen: