1.JPG

Sultne gutter i gang

Årets første fotballøkt ble gjennomført i Kongsvingerhallen tirsdag formiddag.

Annonse:

- Vi har gledet oss til å komme i gang med fotballen. Man savner jo gutta litt i løpet av ferien, det er fint å være samlet igjen og nå er sesongen 2017 i gang, sier Fredrik Mani Pålerud.

Vi har gledet oss til å komme i gang med fotballen.

— Fredrik Mani Pålerud

KIL-gutta samlet seg først i går, men tirsdag ble årets første fotballøkt gjennomført. 

Trond Amundsen ledet KIL-økta. 

- I dag ble det en lett aktivisering, med en gradvis økning av intensitet utover uka. I dag kom vi i gang med litt aktive førstetouch, jobbe litt aktivt inn i spillet, så dro vi det over i en spillfase 3 mot 1. Vi avsluttet med et lett spill, fortalte Amundsen etter dagens økt. 

I går begynte gutta oppkjøringssesongen på Spenst Kongsvinger, først med spinning, deretter en fysisk økt med Lars Strømberg. 

- Det var en hard start, ler Johan Wennberg. 

- Men det kjennes veldig godt å være tilbake. Det var hardt i går, men samtidig fint. Det blir moro å komme i gang med fotballen. Nå handler det om å komme i form, fortsetter midtbanespilleren. 

KIL-sjef Espen Nystuen jobber fortsatt med å ansette en ny hovedtrener. Harald Holter og resten av gutta lover å komme bra i gang uansett. 

- Det preger oss ikke i noen stor grad. Vi skal ha gode økter ledet av Trond (Amundsen), og vi stoler på at klubben fikser en bra løsning i nærmeste fremtid, sier Gruegutten. 

- Det blir spennende å se utover uka, og når det kommer inne en ny trener. Det blir bra. Vi får sørge for å komme i gang godt. Trond er veldig flink, og jeg ser lyst på dette, legger Adrian Ovlien til. 


KIL trener fotballøkter resten av uka klokka 09.30 i Kongsvingerhallen. I tillegg har samtlige spillere trening med fysisk trener fire ganger i uka. Spillerne har fri i helga. 

KIL-stallen 2017

  • Keeper: Aleksey Gorodovoy

  • Forsvar: Fredrik Mani Pålerud, Markus Skjellum, Adrian Ovlien, Lars Rydje, Kirill Suslov, Christian Røer, Dylan Murnane

  • Midtbane: Martin Ellingsen, Ørjan Røyrane, Johan Wennberg, Harald Holter

  • Angrep: Maikel Nieves, Mats Cato Moldskred, Simen Stølen

Annonse fra Obos-ligaen: