Tre nye spillere inn

KIL har signert kontrakter med tre nye spillere under oppholdet i Marbella.

Det kunne KIL-sjef Espen Nystuen bekrefte lørdag morgen. Iman Mafi, Ridouan Essaeh og Tobias Trautner er alle klare for å spille i KIL-trøya. 

 Nystuen forteller:

- Det er spillere som har vært med oss ganske lenge. Ridouan, Iman og Tobias. Veldig lyst til å bli fotballspillere og veldig lyst til å spille for KIL.

- Vi har en skadesituasjon på keepersiden som gjør at vi må ha inn en keeper. Kanskje vi må ha inn en keeper til også på grunn av at Idar er usikker. Vi velger å signere Tobias. Han har erfaring fra OBOS-ligaen fra Strømmen i fjor. Han har vært med oss en stund nå og vi vet hva vi får, legger KIL-sjefen til.

I tillegg til keeperen Trautner har KIL hentet to lovende backer. 

- Ridouan har vi fulgt i lang tid. Var hos oss i fjor, men da lyktes vi ikke med å signere han. Han ble i Skeid fordi han var redd for ikke å få spilletid. Føler han har et kjempepotensial. Voldsom fart, kvikk og veldig god offensivt. Treårskontrakt på han tror jeg vi kan få mye ut av.

Om Mafi sier Nystuen følgende:

- Iman er en veldig fin gutt. Veldig seriøs og med et stort ønske om å spille ett nivå opp fra i fjor. Ønsker å satse knallhardt på fotball. Han har venstrebein som vi mangler. Han har imponert i de kampene han har fått spille og han virker ut til å være et solid tilskudd.

KIL-sjefen forteller om andre mulige signeringer før overgangsvinduet stenger.  

- Akkurat nå er vi 24 mann i troppen med tre langtidsskadde i Pär Ericsson, Johan Wennberg og Aleksey Gorodovoy. Det er også usikkerhet rundt Idar Lysgård.

- Vi leter etter å få inn i hvert fall en til før vinduet stenger. Mulig to, bekrefter Nystuen.

- Hvilke posisjoner snakker vi om?

- Mulig keeper. Og en spiss, svarer Nystuen, og understreker følgende:

- Men vi er veldig fornøyde med de vi har. For Ludvig sin del for eksempel så har han hatt en god vinter og kjempeutvikling. Vi føler at vi er godt stilt. Vi må ikke ha det inn, men vi ser etter det.

Annonse fra Obos-ligaen: