Ung keeper klar for KIL

Stian Bolstad har gjort et godt inntrykk på KIL-ledelsen gjennom oppholdet i Marbella. Nå er partene enige om en ettårskontrakt.

Annonse:

- Det er moro. KIL er en veldig fin klubb og jeg har blitt tatt godt imot, sier 22-åringen.

Stian Bolstad var med KIL-gutta på treningsleiren i Marbella. Den unge keeperen ble tilbudt kontrakt i slutten av forrige uke.

- Klubben er veldig profesjonell og det er et fint apparat rundt laget. Opplegget her virker veldig bra, og jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang. 

- Det er alltid vanskelig å komme inn i en ny gruppe, men det tok ikke lang tid før jeg følte jeg var en del av gjengen. Jeg ble godt tatt imot og tidspunktet var nok veldig bra, fortsetter han. 

Keeperen har en fortid i Fjellhamar og Strømmen. Han har 25 kamper i OBOS-ligaen på CV-en.

- Hvordan type keeper er du?

- Jeg er nok en ganske rolig keeper. Det er mange keepere som er "gærne" og tar mye plass. Jeg tar mer plass på banen enn utenfor banen, sier han og smiler.

- Ellers er jeg nok jevnt god på det meste, ingen klare styrker og ingen klare svakheter, sier han videre.

- Hvordan føler du at du passer inn i Kongsvinger?

- Det er veldig moro. Keeperen er en del av spillet og jeg liker godt måten KIL spiller på. Det er jeg vant fra i Strømmen også. Jeg liker å spille fotball.

22-åringen kommer fra å være i en utfordrerposisjon hos divisjonskollega Strømmen. Ambisjonen til unggutten er å ta nye steg.

Men han er også klar for å ta opp kampen som KILs førstekeeper.

- Jeg er alltid åpen for å ta opp konkurranse uansett hvordan navn som kommer inn her. Jeg har spilt i OBOS-ligaen og jeg vet hva det går ut på. Jeg håper å ta nye steg som keeper, sier Bolstad.

KIL-sjef Espen Nystuen forteller følgende om signeringen:

- Onar (Nymoen, journ. anm.) kjente godt til Stian fra før gjennom sin tid i Strømmen. Stian har gjort et godt inntrykk i tiden han har vært hos oss. God i flere faser av spillet, seriøs og en fin gutt.

Bolstad har signert under på en kontrakt ut 2019-sesongen. 

Bolstad2
Stian Bolstad i gang på Gjemselund.
Bolstad3
22-åringen har vist seg fram som en spillende keeper.

Stian Bolstad

  • Født: 12. september 1996 (22 år)

  • Posisjon: Keeper

  • Tidligere klubber: Strømmen og Fjellhamar

  • Aktuelt: Signert under på en ettårskontrakt med KIL

Annonse fra Obos-ligaen: