Vinjor og Langrekken til Asker

Klubbens lovende unggutter lånes ut til Asker for høstsesongen.

Martin Tangen Vinjor og Ludvig Langrekken skal spille høstsesongen for opprykksjagende Asker. Det bekrefter KIL-sjef Espen Nystuen torsdag.

- Martin og Ludvig lånes ut til Asker. Der vil de få veldig verdifull spilletid og erfaring. Asker er en fin klubb med et bra apparat rundt laget, de ønsker å spille fotball og de kjemper om opprykk. Dette blir bra for guttene, sier Nystuen. 

Asker ligger på 7. plass på tabellen, men kun fem poeng bak Raufoss på 1. plass. Det er to poeng opp til 2. plassen som gir kvalik. 

Vinjor og Langrekken selv er optimistiske foran høstsesongen i Asker.

- Jeg tenker at det kan bli bra. Det er en kul utfordring og det blir gøy å komme til et nytt miljø, kjempe om å spille fast og hjelpe Asker til opprykk, sier Vinjor.

- Det blir en fin mulighet. Håper på spilletid og at jeg kan utvikle meg, skyter Langrekken inn.

Sportssjef i Asker er for øvrig tidligere KIL-trener Hans Knutsen. 

- Asker er en fin klubb som er på offensiven. De ønsker noe og har ambisjoner. Det er et fint opplegg. Jeg tror det er en fin utviklingsarena for oss, sier Langrekken.

- De har klare ambisjoner om å rykke opp. Det har vi lyst å være med på. Det blir kamper med stor betydning hver helg. Dette blir kult, sier Vinjor. 

KIL-guttene har fått mindre spilletid på A-laget enn ønskelig, og guttene får en ypperlig mulighet i Asker til å få verdifull spilletid. 

- Det tror jeg har mye å si. Vi ønsker å spille på så høyt nivå som mulig. Det blir ikke nok utfordring i 4. divisjon. Når vi får muligheten til å spille, forhåpentligvis fast, 2. divisjon, så er det en veldig god mulighet, avslutter guttene. 

Annonse fra Obos-ligaen: