KIL Fotball overbeviste mot Vinger FK

I byderbyet mot Vinger FK torsdag kveld stakk KIL Fotball av med alle poengene.

Annonse:

Overbevisende seier og fortsatt tabelltopp etter byderbyet mot Vinger FK, skriver KIL Fotball selv på sine egne sider, og det har de helt rett i.

Hjemmelaget - for anledningen KIL - dominerte i 1. omgang og hadde full kontroll inn til pause på stillingen 1-0. Dominansen fortsatte i 2. omgang, og når KIL ble tildelt et straffespark etter snaue femti minutt så var oppgjøret i prinsippet over. For H. Touray kunne juble for 2-0, og rett før fulltid økte også laget til 3-0, noe som også ble sluttresultatet.