Løten – Sander  0-2  (0-0)

I sjette serierunde skulle det komme en etterlengtet seier for Sander

Løten borte er aldri noen enkel oppgave, og vertene har også noen rutinerte spillere med toppfotballerfaring. Løten kom best i gang fra start, men Sander spilt seg inn i kampen og det var nok sjanser til begge lag. Ingen mål før pause og det kan høres ut som en sjansefattig og kanskje kjedelig kamp. Resultatet viste i alle fall ikke riktig bildet av kampen for det burdet vært mål til begge lag før de tok pause. Etter pause fortsatte det med sjanser til begge lag og Sander kjempet iherdig innenfor egen boks for å holde Løten unna målet, og det luktet litt at første laget som scoret ville vinne. Løten begynte å koble litt grep på kampen midtveis i andre omgang og da så Sander slitne ut. Trenerne jobbet iherdig på sidelinjen til å få gutta i grønt til å flytte bein litt kjappere, og foretar samtidig et offensivt bytte for å få inn friske krefter.

Det ser nesten ut som en kamp med mange sjanser skal ende uten scoringer. Imidlertid ville Sander eller tilfeldighetene det annerledes. Etter 80 minutter får Sander frispark noen meter inn på motstanderens banehalvdel, det slås inn i Løtens sekstenmeter og der klarte Runar Nordheim å forlenge ballbanen mot mål, Fredrik Lillebekk var på løp inn bak duellen noe som skulle vise seg å være smart i det han fikk ballen i bena og han satte den kontrollert i mål til ledelse for Sander. Nå ventet det ti tøffe minutter for Sander. Skulle man klare å holde ledelsen helt ut, eller ville Løten nå legge press på Sander! Vertene la om formasjon, som mange lag gjør med tre spillere bak og en ekstra spiss. Sander stod godt imot, og som det så ofte gjør blir det spill som bølger frem og tilbake i sluttminuttene når det ene laget må score. Sander tok godt vare på sine overganger og når dem fikk frispark rett utenfor sekstenmeteren i kampens siste spilleminutt var det Runar Nordheim som gikk frem og satte ballen limt inn til stolpen, og det til vill jubel fra benken. Sander hadde økt ledelsen til 2-0. Plutselig ble det liv på tribunen også og man fikk øye på flere tilreisende fra Sander.

En god fjerdedivisjonskamp med høyt tempo og mange sjanser, en jevn kamp og Sander tar tre viktige poeng i en kamp som blir ledet av en god dommer i Jo L. Lea, som for øvrig dømmer for Galterud IF. Vanskelig å kåre Sanders beste, her ble det løpt enormt mye og midtbanen til Sander legger ned en enorm innsats. Samtlige spillere leverer en bra kamp, men vi kan ikke unngå å trekke frem Runar Nordheim, han forsvarte egen boks iherdig kampen igjennom i tillegg til at han står med assist og scoring i det som ble en herlig tomålsseier.