Nytt Sander-tap

Sander tapte borte mot Furnes.

FURNES – SANDER 3-1 (2-0)

Fredag 1. oktober tok Sander turen til Furnes. Sander kom fra en god prestasjon på bortebane mot Løten, der Sander vant 0-2.

Med relativt god selvtillit reiste vi til Furnes. Kampene mot Furnes har alltid vært spennende. Det er kamper med høyt tempo, høy intensitet og mange dueller. Dette preget også kampen denne gangen.

Furnes taklet dette best i denne kampen, og går tidlig opp i 1-0 ledelse etter en god corner, som blir headet inn på første stolpe. Furnes går til pause med en 2-0 ledelse.

I pausen endrer vi formasjonen, og blir absolutt å regne med i 2. omgang. Vi kommer høyere i banen, og flere fine angrep, som vi kunne ha scoret på.

Ander Fonstad kommer inn fra start i 2. omgang, og han markerer seg etter 64 spilte minutter. Han skyter, og ballen forandrer noe retning og går i nettet. Vi har da et godt tak på kampen, og mener vi er det beste laget i denne perioden, og Anders kunne også ha satt et mål til, men han bokstavelig talt treffer keeper fra ca 5 meters hold. Da ville det stått 2-2 i kampen.

Mot slutten velger vi å flytte opp flere folk for å jage utligning, og da er det som oftest slik at motstander kontrer inn et mål på slutten. Det skjer også her, og Furnes vinner dermed kampen 3-1.

Vi er brukbart fornøyd med prestasjonen, selv om resultatet ikke gikk vår vei.

Skrevet av: Hans Erik Branes