Uavgjort i Trysil

Sander fikk med seg et poeng fra Trysil.

Tidlig lørdag morgen satte Sander gutta seg på bussen, men godt håp om tre poeng etter en stigende formkurve. Spesielt det defensive spillet til Sander har fremstått bra, og med kun tre mål i mot på de tre første kampene, hadde de et berettiget håp om å ta med alle poengene hjem til Odalen.

Kampen begynte jevnt, og det var tidlig store sjanser i kampen, og en meget god benparade av Sanders målvakt Stefan Laxaa gjorde at det stod 0-0 når de første 10 minuttene var spilt. Sander var direkte og fikk satt opp gode kontringer og etter 13 minutters spill fikk Sander løftet laget og betalt for sin offensive innsats da Andreas Branes med et godt skudd langs bakken fra ca 20 meter satte ballen i det lengste hjørnet for keeper og 1-0 til Sander. Moroa skulle fortsette og etter frispark slått inn i boksen til Trysil hvor Runar Nordheim duellerte godt, spratt ballen opp i armen til en Trysil spiller og soleklart straffespark. Martin Taugbøl satte straffen kontant i mål og 2-0 på tavla da det var spilt 36 minutter. Nytt godt Sanderangrep så ut til å bli rotet vekk da Filip Hansen ble feilvendt med spiller i ryggen ute på 16 meter streken, han fikk imidlertid vendt opp og sendte ballen i mål til 3-0 og det var spilt 41. min, en god prestasjon av Filip.

Allerede 5 min ut i andre omgang økte Sander til 4-0 på corner da Runar Nordheim steg til værs og headet den kontant i mål. Ingen på Trysil stadion trodde noe annet enn at Sander skulle reise hjem med 3 poeng på dette tidspunktet. Dessverre for Sander ville dommeren hjelpe til også, og noe uforståelig blåste dommeren straffe, fortsatt vet ingen hvorfor! Straffen ble satt i mål og etter 58. min stod det 1-4 til Sander.  Så skulle dagen for «klabb og babb» og personlige feil ødelegge, og samme mann som scoret på straffen til Trysil, Fabrizio C Tambucho skulle både i det 62, 77 og 81. min score mål og ble dagens helt i Trysil. Sander fikk med seg ett poeng hjem, men dette føltes som tap for odølingene. Mer gledelig for Sander var det at Andreas Branes spilte en bra kamp på midten etter langt skadefravær og Filip Hansen åpnet målkontoen i sin andre kamp for Sander etter overgangen fra KIL. Trysil kåret Martin Taugbøl til Sanders beste, sikkert en mager trøst etter at laget ga bort en trygg ledelse og forærte Trysil to av poengene i en heller svak siste halvtime.

Trysil – Sander 4-4 (0-3)