eSport: Ingen play-off

Siste serierunde er spilt i vinterens Altibox eSerien. Det endte med en 15.plass for KILs eSport-lag.

Annonse:

Med tydelig framgang de siste serierundene så var det i går kveld et KIL eSport som var innstilt på å gripe fatt i den siste play-off-plassen i Altibox eSerien. 

Tirsdagens første motstander var Sandnes Ulf. Martin Taugbøl var første mann ut og etter en strålende prestasjon fra Kongsvingerkaren endte det første av to oppgjør med et 3-2-resultat til KIL. I returoppgjøret ble det derimot vrient for Mats Bergstrøm, og et 1-2-tap. Dermed 4-4 sammenlagt.

I gårsdagens andre kamp var det Viking eSport som stod på motsatt banehalvdel, og nok engang åpnet Taugbøl godt. 2-2 i første kamp ga Bergsstrøm et godt utgangspunkt, men med straffebom like før slutt endte det totalt med en knepen 5-4-seier mot Viking.

Som spådd i forkant av gårdagens runde ville det bli dramatikk helt frem til siste kamp. Oppgjøret mot Bodø/Glimt ble dermed en ren finale om den siste play-off-plassen i Altibox eSerien. Motsatt oppgjør tidligere i vinter endte med en KIL-seier, og det var to optimistiske KIL-spillere som var klare for å gjenta prestasjonen.

I første kamp fosset Martin Taugbøl ut fra startblokkene og imponerte med et 4-2-resultat som akkurat da sørget for play-off-plass for KILs gutter. I returoppgjøret så det lenge lyst ut, der det lenge sto 1-0 i favør. Imidlertid, scoret Bodø/Glimt to kjappe mål mot slutten av kampen, og Bergstrøm måtte gjøre alt for å score det siste målet. Det ville seg dessverre ikke for Mats Bergstrøm, og med et 1-3 tap, og 5-5 sammenlagt så tok Bodø/Glimt den siste play-off-finalen. 

En skuffet Kongsvingergutt Martin Taugbøl prøver å oppsummere de siste kampdagene. 

- Personlig er jeg fornøyd med de siste kampdagene. Avslutter ubeseiret de siste seks kampene, men dessverre kom formen litt for sent. Men, vi må være såpass ærlige å si at det ikke var i går playoffen røk. Vi hevet spillet vårt kraftig mot slutten av sesongen, men det ble dessverre for sent. 

En reflektert Taugbøl legger ikke skjul på skuffelsen. På samme tid vil han hylle sin lagkamerat for godt spill gjennom sesongen. 

- Mats fortjener skryt. Han har vært den beste av oss gjennom hele sesongen og til tider bært laget på egne skuldre. Vi hadde aldri vært i den situasjonen vi var i om det ikke hadde vært for Mats. Han hadde fortjent playoff. 
 

Partnere 2021
Dette er KIL eSport sine samarbeidspartnere for 2021.

 

Annonse fra Obos-ligaen: