Berg Pedersen har signert

Brage Berg Pedersen (21) har signert for KIL. - Det kjennes godt.

Annonse:

21-åringen Brage Berg Pedersen har i dag satt navnet sitt på en kontrakt som binder han til KIL de kommende tre årene, og angrepsspilleren var godt fornøyd etter at alle formaliteter var på plass. 

- Det kjennes deilig. Det kjennes godt å være her, og ikke minst å være på plass i en klubb der hvor jeg tror jeg kan få utvikle meg godt fremover.

Berg Pedersen har de siste årene vært under kontrakt med Tromsø IL, og var i fjor på utlån til Alta og Øygarden i henholdsvis PostNord-ligaen og OBOS-ligaen. Før dette har han i tillegg et opphold i italienske Genoa på CVen.

- Det er mål og målpoeng jeg håper jeg kan bidra med. Jeg har høy løpskapasitet og håpet er å komme med solide offensive bidrag. 

Berg Pedersen (21) har vært ansett som et stort talent i en årrekke, og har landskamper for Norge på U15-, U16- og U17-nivå. De neste tre årene er det Gjemselund stadion som er Tromsøguttens hjemmebane, og det mener han er det riktige steget karrieremessig. 

IMG_1739 - log
I KIL for å utvikle seg: Brage Berg Pedersen er tydelig på at han er i KIL for å ta nye steg som fotballspiller.

- Det gir meg tid til å fokusere på egen utvikling. Nå blir det bedre kontinuitet i hverdagen, og det mener jeg vil passe meg godt, forteller Berg Pedersen videre.

KILs nysignering satt også med et solid førsteinntrykk etter å ha besøkt Kongsvinger og Gjemselund et par dager i slutten av forrige uke. 

- KIL virker ikke overhodet som noen klubb i PostNord-ligaen. Jeg er imponert. Måten klubben drives på virker solid, og størrelsen og apparatet rundt er på et høyere sportslig nivå enn der klubben er per i dag. Det er imponerende, forteller 21-åringen. 

Berg Pedersen slutter seg til spillergruppa denne uken, og ivrer etter å komme i gang som KIL-spiller. 

-  Nå gleder jeg meg til å komme meg inn i spillergruppa og bli kjent med sine nye lagkamerater. Dette håper jeg kan bli et morsomt år, avslutter KILs nysignering. 

Maksimere potensialet

Sportslig leder i KIL, Espen Nystuen, er glad for at KIL har sikret seg signaturen til den spennende Tromsøgutten. 

- Brage har vært kjent som et stort talent fra tidlig av. Han fikk prøvd seg tidlig i Italia, så har han egentlig ikke fått vært på et sted over lenger tid. Her i KIL kan han få trygghet og tid på seg, forteller Nystuen om nysigneringen.

Med Berg Pedersen på plass i Kongsvinger så mener Nystuen partene sammen kan få ut et potensial. 

- Målet med å signere Brage er at vi kan få maks ut av det potensialet som åpenbart ligger der. Dette er veldig spennende signering vi er fornøyd med å ha fått på plass, avslutter Nystuen.

Brage Berg Pedersen

  • Født: 17. februar 1999

  • Posisjon: Angrep

  • Aktuelt: Signert en 3-årsavtale med KIL.

  • Tidligere klubber: Tromsø, Alta (lån), Øygarden (lån), Genoa (U19)

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: