plakattc (7)

Billettsalg til kvaliken: Nå er felt F, G, J, C, H og B åpent

KIL skal spille kvalik på Gjemselund søndag 3. desember. Vi har startet salget på felt F, G, C, H, B og J. De andre feltene åpnes fortløpende.

Annonse:

Etter at KIL endte på tredjeplass i OBOS-ligaen, er det klart at vi skal spille hjemmekamp i kvalifiseringen. Den kampen er satt til 3. desember. 

Foreløpig er det ikke klart hvem vi møter. Det blir enten Kristiansund, Start eller Bryne, som endte på plassene bak oss på tabellen. 

Først skal de andre lagene gjøre opp seg i mellom. Hvem som blir vår motstander, blir først klart når kamp 2 spilles 29. november.

Her kan du skre deg din billett!

Oppsett og datoer:

Kamp 1: Start – Bryne (25. november)

Kamp 2: Kristiansund – vinner kamp 1 (29. november)

Kamp 3: KIL – vinner kamp 2 (3. desember)

Sesongkort gjelder ikke, men en mail gikk tidlig ut til alle sesongkortinnehavere i 2023. De fikk muligheten til å sikre seg samme sete som i den ordinære sesongen før salget åpnet for alle. 

Salget åpnet onsdag 15. november, klokken 12:00. Vi vil legge ut felt for felt fortløpende. Vi begynner med felt F på hovedtribunen. 

I tillegg har vi nå åpnet felt J, for medlemmer av supporterklubben. 

Felt G, C, B og H er nå åpne. 

Ønsker du å sitte på et annet felt, må du følge med på kil.no og i sosiale medier. Vi informerer underveis når de andre feltene åpner. 

Avspark er nå satt til klokken 14:00.

Annonse fra Obos-ligaen: