Bli med på OBOS-tipset!

Er DU OBOS-ligaens beste tipper?

Annonse:

Klikk her for å delta!

Vi utfordrer deg som supporter til å bli med i OBOS-tipset, der du før hver runde tipper utfallet av alle kampene, samt svarer på to spørsmål. Det skal deles ut flotte premier, og vi skal kåre den beste tipperen når sesongen er over. Er du klar for en sesong full av fart og spenning? 

Når du logger deg inn, så må du velge din favorittklubb i OBOS-ligaen. Kallenavnet som blir vist i topplistene kan du sette under “Innstillinger” - “Rediger profil”. Dersom du ikke gjør det, vil du vises i listene som anonym, evt. fornavn og første bokstav av etternavn dersom disse er fylt ut. Du kan følge topplistene gjennom hele sesongen. Merk at det er først dagen etter rundens siste kamp at du vil kunne se oppdaterte resultater.

Vi utfordrer deg som supporter til å tippe utfallet av alle kampene i OBOS-ligaen runde for runde. Det skal deles ut flotte premier, og vi skal kåre den beste tipperen når sesongen er over.

De tre beste tipperne med høyest snitt-score etter endt sesong vinner følgende premier:

PREMIER

  • 1. Universal gavekort kr. 5000 + 2 sesongkort til et valgfritt lag i OBOS-ligaen 2023

  • 2. Universal gavekort kr. 3000 + 2 sesongkort til et valgfritt lag i OBOS-ligaen 2023

  • 3. Universal gavekort kr. 2000 + 2 sesongkort til et valgfritt lag i OBOS-ligaen 2023

Vi kårer samtidig månedens beste tipper som vil motta følgende premie:

  • Universal gavekort kr. 1000 + drakt fra din favorittklubb


I år introduserer vi også to nye konkurranser for deg og dine venner:
 

1. Klubbliga

Når du registrerer deg så må du oppgi din favorittklubb. Her vil du konkurrere mot andre supportere fra din klubb gjennom hele sesongen.

Vi skal kåre 16 vinnere – en for hver klubb. Vinneren for hver klubb stikker av med:

  • 2 sesongkort for sesongen 2023
  • 2 drakter
  • 2 skjerf

2. Venneliga

Hvem er den beste tipperen i vennegjengen? Nå kan du sette opp egne ligaer med dine venner for å konkurrere mot hverandre.

For å opprette en venneliga, går du på “Topplister” og klikker på “Ny toppliste for venner”. Fyll inn navn på vennelisten og klikk “Opprett”. En ny toppliste er da opprettet. For å invitere venner, klikk på “Inviter” på toppen av vennelisten. En link kopierer da til utklippstavlen, slik at du kan lime den inn i mail, messenger etc. Når dine venner besøker denne linken vil de automatisk bli lagt til vennelisten etter registrering.

Kalkulering av poeng

OBOS-tipset holder koken helt inn, og jo lenger ut i sesongen vi kommer jo mer poeng står på spill. Se utregning under. De 10 siste rundene teller dobbelt, så her gjelder det å være med helt til slutt.

Runde 1 - 20:

  • Riktig svar på spørsmål 1 og 2: 5 poeng pr. spørsmål
  • For hvert riktige utfall på tippekupongen: 1 poeng

Runde 21 - 30:

  • Riktig svar på spørsmål 1 og 2: 10 poeng pr. spørsmål
  • For hvert riktige utfall på tippekupongen: 2 poeng

Dersom flere deltagere ender på lik score, kåres vinner gjennom loddtrekning.

Ved å delta i konkurransen samtykker du til at vi kan sende deg e-post med informasjon og påminnelse i forkant av hver runde i OBOS-ligaen. Dersom du ønsker at vi skal sende deg SMS (gratis) som en påminnelse, så angir du det ved registrering. Dersom du ønsker å avmelde deg fra å motta informasjon pr. e-post og/eller SMS, gjør du det ved å gå på “Innstillinger” - “Personvern” og klikke “Opphev” på disse samtykkene.

Lykke til!

Klikk her for å delta!

Annonse fra Obos-ligaen: