Cup-avansement

Det måtte ekstraomganger til, men to scoringer signert Mathias Bringaker sikret avansement i NM for KIL.

Det var KIL som oppskriftsmessig tok et grep om oppgjøret mot 3. divisjonslaget Lørenskog torsdag kveld. KIL var tålmodige i det man foretok seg, og spilte seg til flere gode muligheter mot et kompakt hjemmelag i åpningsminuttene.

Nærmest for KIL var nok Jesper Grundt som var nærme dagens første scoring etter snaue kvarteret.

KIL opprettholdt presset utover i omgangen, og Egell-Johnsen la pent inn mot Hoel Andersen etter halvtimen, men headingen fra sistnevnte gikk utenfor.

Rett før pause var det hjemmelagets tur, men avslutningen ble stanset av en våken Andreas Smedplass. Der var KILs sisteskanse god.

Ut i 2. omgang fortsatte KIL med overtaket, men de aller største farlighetene var det godt med tid i mellom, og et godt Lørenskog holdt stand. Ved et par anledninger yppet de seg også i retning KILs mål. Og virket giftige på de overgangene de fikk

KIL styrte banespillet, men slet med å produsere sjansene man trenger for å vinne fotballkamper, og selv om Hoel Andersen og Grundt var nære scoring i sluttminuttene måtte det ekstraomganger til for å kåre en vinner.

Fem minutter ut i første ekstraomgang skulle det endelig lykkes for KIL. Egell-Johnsen fikk slått inn til Mathias Bringaker som sørget for 1-0 til KIL.

Minutter senere skulle det riktignok bli balanse i regnskapet. Etter et langt innkast kunne hjemmelaget heade inn utligningen.

Etter over 90 målløse minutter var det nå kort tid mellom scoringene, for kun 180 sekunder etter Lørenskogs utligning sørget Mathias Bringaker for ny KIL-ledelse med et godt plassert skudd.

Slitne bein hos begge lag satte sitt preg på siste ekstraomgang, og selv om hjemmelaget satset på en utligning på tampen så endte det med KIL-seier og avansement i NM.

Lørenskog - KIL 1-2 eeo. (0-0)