Emma (2 dager) er KILs ferskeste supporter

KIL Toppfotball delte ut babybodier til de nyfødte på Kongsvinger sykehus.

Annonse:

- Det er viktig å lage unger og dermed fremtidige KIL-supportere, sier Rune Lundgren med smilet på lur

Han er markedsansvarlig i KIL Toppfotball, og har tatt turen til fødeavdelingen på Kongsvinger.

Med seg har han babybodier som skal deles ut til de nyfødte. De er selvfølgelig røde og vakkert dekorert med KIL-logo og teksten «Født i de dype skoger».

- Vi har bestilt inn 2000 stykker. Basert på statistikken fødes det om lag 500 barn her i året, så det skal vel holde i rundt fire år.

Les også: Største arrangementet på Gjemselund på mange år: Gratis folkefest mot Start

Et av de ferskeste tilskuddene til innbyggertallet i Kongsvinger og omegn, er lille Emma. Hun kom til verden denne uka og var to dager da bildet ble tatt. Hun skal bo med lykkelige foreldre på Finnskogen.

Emma hadde ingen betenkeligheter med å stille opp på et bilde sammen med Lundgren og de flinke og smilende ansatte ved sykehuset.

(Artikkelen fortsetter under det søteste bildet i kil.nos historie):

295328358_1195930747642684_5594900162988001275_n.jpg
Lille Emma fra Finnskogen var to dager gammel da dette bildet ble tatt. Her koser hun seg i bodien fra KIL Toppfotball.

Det er tydelig at her har KIL gjort en god jobb med å være tidlig ute i rekrutteringen før hun har fått øynene opp for eventuelle andre klubber, for det var hverken grining på nesa eller en lyd å høre fra den lille jenta.

Det er ikke hundre prosent bekreftet, men vi tror også at hennes første ord var «Heia KIL» og «Øivind Tomteberget». Hørte man ekstra godt etter, kunne man oppfatte svak nynning på «Vi kommer fra skogene».

Vi har dog - av pressetiske årsaker - avstått fra å sitere henne på det i denne artikkelen.

- Skal ikke du holde henne, Rune?

- Eeeh ... Det er vel 22 år siden sist, så det lar jeg de dyktige damene som jobber her ta seg av.

En av dem, er seksjonsleder for barnepoliklinikken Karianne Holgersmoen, som for øvrig også er en dyktig bidragsyter med å servere gjestene på VIP-en på KILs hjemmekamper.

- Dette stuntet synes jeg er kjempefint. Et veldig bra tiltak. Du så hvor glade alle som jobber her var. Den første mammaen vi spurte svarte ja til å låne ut barnet sitt for et bilde med en gang også. Så dette er veldig bra, sier Holgersmoen.

- Tror du det blir mange nye KIL-supportere nå?

- Ja, det tror jeg. Jeg tror dette blir bra, sier hun med et smil.

Det er også mulighet for å kjøpt babybodier om man ønsker det. Da kan man ta kontakt med Lundgren på [email protected].

Du trenger heller ikke fortvile om barnet ditt var i overkant ivrig på å komme ut for å få med seg årets tidligere hjemmekamper på Gjemselund.

På kronekampen mot Start 14. august, som har gratis inngang for alle med OBOS Fanzone+ i forkant for store og små, deler vi ut KIL-bodier til alle som er født på Kongsvinger sykehus så langt i 2022.

Les mer om det største arrangementet på mange år på Gjemselund her!

KIL Toppfotball vil også takke alle som stilte opp da vi kom på besøk: Seksjonsleder Hannele Polvinen, seksjonsleder for barnepoliklinikken Karianne Holgersmoen, barnepleier Elisabet Johannesen, helsesekretær Silje Lien, barnepleier Ingrid Eikemo, jordmor Thea Melby Lind.


Annonse fra Obos-ligaen: