eSport: Altibox eSerien er tilbake

Etter litt over en måneds juleferie er endelig Altibox eSerien tilbake. Les deg opp før kampdag 6!

Annonse:

KILs eSport-utøvere har fått en drøy måneds pause fra den kompetitive fifa-scenen her i Norge. Pausen har blitt brukt til å ta litt pause fra den kompetitive delen av spillet, men det vil på ingen måte si at kontrolleren har ligget rolig i jula. Det har blitt lagt ned mange treningstimer, ifølge spilleransvarlig Daniel Larsen.

- Det har vært litt godt for gutta å få litt avstand fra den kompetitive aspekten av å skulle konkurrere hver tirsdag. Samtidig er det ikke noe mer disse gutta vil. Likevel, det er alltid positivt å kunne ha en god treningsperiode hvor man kan terpe på ting over en lengre periode. Det er i stor grad dette pausen er blitt brukt til. Gutta har vist en stor iver til å bedre prestasjonene sine, og jeg kan si at det er god konkurranse i troppen nå. Nivået på gutta er absolutt høyt, så gjenstår det å få det ut for fullt i eSerien. Da tror jeg vi kan plukke mange poeng fremover, forteller Larsen.

I forkant av denne kampdagen ligger KIL på en 15. plass på tabellen. Det er jevnt om plassene rundt oss, og muligheten for å klatre på tabellen er absolutt til stede etter morgendagens kamper. Kampene våre mot Brann, Start, Ranheim og Mjøndalen streames som vanlig på vår Twitch-kanalfra 17:00.

Brann

Etter halvspilt sesong ligger Brann på en 11. plass. Differansen opp til Brann er ti poeng. Vi har møtt Brann en gang tidligere denne sesongen. Det endte dessverre med et 4-2-tap i en kamp som kunne vippet begge veier. Håpet er imidlertid å ta revansje fra forrige oppgjør og ta med alle de tre poengene hjem til de dype skoger.

Siste kampdag før juleferien var en middels dag for Brann. De tapte 5-2 mot både HamKam og Vålerenga. De sikret derimot en viktig trepoenger i siste runde mot Odd, der de vant 4-2. På sine seks siste kamper står Brann med seks poeng. Ved kampstart kl 17:00 i morgen vil vi få svar på hvordan Brann har brukt juleferien.

Start

Morgendagens andre motstander er Start, som innehar 10. plassen, med samme poengsum som Brann. Vi tapte det forrige oppgjøret mot laget fra Kristiansand, 0-4. Som i oppgjøret mot Brann, søker KIL-gutta revansje i dette oppgjøret.

Som med Brann, tok Start kun tre poeng på forrige kampdag. Gultrøyene vant en jevn kamp mot HamKam 5-4, mens de tapte mot storfiskene Sandefjord og Vålerenga. På sine seks siste har Start kun plukket fire poeng.

Ranheim

Ranheim ligger på en 13. plass forut for morgendagen, kun to plasser over KIL, men på lik poengsum. Med andre ord er det svært jevnt, der vinneren av denne kampen fort går forbi den andre på tabellen. Det forrige oppgjøret mellom klubbene endte med en målrik poengdeling. 6-6 endte det til slutt, etter en råsterk opphenting i siste kamp av Mats Bergstrøm.

Forrige kampdag spilte trønderne kun to kamper. Begge endte i tap for henholdsvis Sandefjord og HamKam. Deres utsatte kamp mot Stabæk spilles i forkant av morgendagens hovedrunde.

Mjøndalen

Siste motstander for morgendagen er et lag mange har knyttet store forventninger til i årets sesong. Mjøndalen ligger på en 8. plass foran morgendagen. Sist oppgjør mellom lagene endte med en 4-1-seier til bruntrøyene.

Mjøndalen, i likhet med Ranheim spilte kun to kamper forrige kampdag. Disse kampene endte med seier over Jerv, og tap mot Sandefjord. På sine siste fem derimot kan Mjøndalen vise til en solid poengfangst. Det har blitt 7 av 15 mulige poeng.

Sponsorer

 

Annonse: