esport: Avansement og gruppeseier i regionsmesterskap

KIL esport hadde i går sin siste kampdag i regionsmesterskapet i NM. Der fulgte de opp den solide innsatsen som har vært gjennomgående i hele vinter.

Annonse:

Denne sesongen fikk de tidligere eSerien-lagene også konkurrere i regionsmesterskapet i NM. Vi havnet i gruppe a som besto av Træff, HamKam 2, Romedal og GBK Lillehammer. Spenningen sto seg helt til siste kampdag, da tre lag fortsatt kjempet mot avansement. To av disse var KIL og HamKam 2, som også møtte hverandre på gruppespillets siste dag. 

KIL startet godt og tok en viktig 5-3 seier i første kamp. Sjansene for avansement var derfor gode for både avansement og gruppeseier. Spenningen skulle imidlertid leve videre, da HamKam 2 tok en heldig seier på overtid, i en dramatisk kamp som endte 5-4 grønntrøyene. Spenningen levde derfor helt inn, der tre lag fortsatt kjempet om avansement med en kamp igjen av gruppespillet. 

Spenningen viste seg å bli mer enn håpet for KILs øyne. Begge lag var effektive i angrep der målene kom en etter en. En sterk sluttspurt fra HamKam 2 var imidlertid ikke nok, og KIL vant til slutt 3-2 og sikret med det både avansement og gruppeseier. En ekstra karamell å tygge på var at denne kampen sendte HamKam 2 ned på en tredjeplass og dermed ut av regionsmesterskapet. Fra gruppe a tar KIL og Træff veien videre til playoff som skal spilles 8. januar 2022. 

Ansvarlig for FIFA-satsningen Daniel Larsen er fornøyd med at målet er nådd, til tross for at det ble spennende mot slutten 

-Det ble litt mer spennende enn vi håpet på i går, men det viktigste er at vi tok oss videre som gruppevinnere, noe som var målsetningen før gikk igang med gruppespillet. Nå gjelder det å gjøre jobben i playoff og ta seg videre til neste runde. Det skal vi klare, men først skal gutta få en velforjent juleferie etter en travel vinter. Før vi på nyåret går igang med forberedelsene inn mot playoffen, forteller Larsen. 

Og fortsetter: 

-Samtidig må jeg rose gutta for profesjonaliteten de viser med tanke på at de spiller kampene på en modus de overhode ikke er komfortabel med. Det viser god mentalitet og nivå som vi ser fram til å vise fram i senere runder av NM. 

KILs motstander i playoff er Tiller 2 som havnet på andreplass i gruppe d, med lik poengsum som Ranheim. Kampen spilles 8. januar 2022. 

KILesport-samarbeidspartnere2021.png
Dette er KIL esport sine samarbeidspartnere

 

Annonse fra Obos-ligaen: